usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper - 1100W - 125mm

★★★★★

4.7 / 5

3 reviews

Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper - 1100W - 125mm
131,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper – Onmisbare krachtpatser in jouw gereedschapskist
      Ontdek de Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper, jouw nieuwe beste vriend bij elk soort klus- of bouwproject. Uitgerust met een krachtige 1100 Watt motor en een handzaam formaat zorgt deze haakse slijper ervoor dat je elke taak efficiënt en met precisie kunt uitvoeren. De Metabo WEV 11-125 staat bekend om zijn uitzonderlijke ergonomie, met de kleinste greepomvang in zijn klasse, waardoor langdurig werken niet langer een vermoeiende opgave is. Daarnaast garandeert de Marathon-motor met gepatenteerde stofbescherming een langere levensduur en een indrukwekkende overbelastingsweerstand, ideaal voor de zwaarste klussen. Met de Vario-Constamatic (VC)-volle-golf elektronica stem je het toerental perfect af op het materiaal, terwijl de snelheid constant blijft, zelfs onder belasting. Voeg daarbij het gereedschapsloze M-Quick-systeem voor snelle schijfwissels en een verstelbare beschermkap zonder gereedschap aan toe, en je begrijpt waarom deze slijper een must-have is voor elke professional en doe-het-zelver.

      Veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel
      Bij de Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper staan veiligheid en duurzaamheid centraal. De S-automatic mechanische veiligheidskoppeling minimaliseert de terugslag bij het blokkeren van de schijf aanzienlijk, waarmee het de veiligste optie in de markt is. Zo kun je met volle concentratie blijven werken aan je project, zonder je zorgen te maken over mogelijke ongelukken. Daarnaast biedt de elektronische overbelastingsbeveiliging samen met de zachtaanloop en herstartbeveiliging extra zekerheid tijdens het werken. De innovatie zet door in het hart van de machine met afschakelkoolborstels die de motor beschermen, en een motorbehuizing die aanpasbaar is voor zowel rechtshandige als linkshandige bediening. Deze combinatie van eigenschappen zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar benadrukt ook de robuustheid en duurzaamheid waar Metabo gereedschappen om bekendstaan.

      Waarom bestellen bij ons zorgt voor een glimlach
      Kies ervoor jouw Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper bij ons te bestellen en profiteer van talloze voordelen die je kluservaring naar een hoger niveau tillen. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je altijd het juiste gereedschap vindt voor jouw specifieke project. Bij ons geniet je naast scherpe prijzen ook van een snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Onze vriendelijke service is de kers op de taart, want voor elke vraag of advies staan onze experts klaar om je te helpen. Laat de klus maar komen, want met de Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper ben je voorbereid op alles wat op je pad komt.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Hoogte (Product)

      11.3 cm

      Toerental onbelast

      10500 rpm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast, bereik

      2800-10500

      Afgegeven vermogen maximaal

      640 W

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Gewicht (Product)

      2.1 kg

      Breedte (Product)

      25 cm

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792176409

      Artikelnummer

      255619

      1x Metabo WEV 11-125 Quick Haakse slijper
      Beschermkap
      Steunflens
      M-Quick-spanmoer
      Extra handgreep Metabo VibraTech (MVT)

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    4.7 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster