Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Passer

Een passer is niet zomaar een tekentool; het is een instrument dat symbool staat voor precisie en vakmanschap. Vanaf de basisschool hebben velen van ons al kennisgemaakt met dit handige hulpmiddel. Of je nu perfecte cirkels wilt tekenen of gelijke afstanden wilt afmeten, een passer is het go-to instrument voor professionals en hobbyisten in diverse vakgebieden.

Precisie tot in de puntjes met de passer

Een passer bestaat uit twee poten, waarvan er vaak één eindigt in een scherpe punt en de andere een plaats biedt voor een potlood of pen. De eenvoudige constructie van dit instrument verhult de veelzijdigheid en precisie waarmee het gebruikt kan worden. Met een passer kun je niet alleen perfecte cirkels tekenen, maar ook de afstanden tussen punten meten of complexere constructies uitvoeren. In de wereld van architectuur en design is een passer van goede kwaliteit een must. Het gebruik van een passer gaat terug tot de oude Egyptenaren, die al vergelijkbare instrumenten gebruikten voor hun bouwtekeningen en berekeningen.

De kunst van het werken met een passer

Om optimaal gebruik te maken van een passer is het belangrijk om met een vaste hand te werken. Plaats de punt van de passer stevig op het papier en draai het instrument langzaam rond voor een vloeiende cirkel. Voor gelijke afstanden, open je de passer tot de gewenste lengte en markeer je de punten door zachtjes met de scherpe punt te prikken. Of je nu bezig bent met wiskundige berekeningen, technische tekeningen of artistieke projecten, een passer levert altijd nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Waarom je passer kiezen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we het belang van nauwkeurigheid en kwaliteit. Daarom bieden we een groot online assortiment van passers die perfect zijn voor elke taak. Dankzij onze eigen voorraad zijn veel van onze producten direct leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe gereedschap. En heb je advies nodig? Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Gecombineerd met onze snelle levering en scherpe online prijzen, zorgt Fixami ervoor dat je altijd de juiste tools in handen hebt voor elk project.

Categorie

  1 artikel

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is