Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Meetwiel

Als je ooit hebt moeten meten hoe lang een weg, pad of veld is, heb je misschien al eens kennisgemaakt met het meetwiel. Dit handige instrument, bestaande uit een wiel dat over de grond rolt en een teller om de afstand bij te houden, maakt metingen op grote schaal een fluitje van een cent. Maar wat maakt een meetwiel zo speciaal? Laten we het samen ontdekken!

Rollend naar precisie: Eigenschappen van het meetwiel

Met een meetwiel wordt afstand meten een wandeling in het park. Het wiel registreert de afstand terwijl je loopt, en de resultaten zijn direct af te lezen. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, en sommige modellen hebben handige functies zoals een rem of een terugstelfunctie. Het meetwiel is vaak opvouwbaar, dus makkelijk mee te nemen. Wist je trouwens dat het meetwiel een favoriete tool was van politiediensten om ongeluksscènes te onderzoeken? Dat spreekt boekdelen over zijn precisie en betrouwbaarheid!

Met gemak meten: Het juiste gebruik van een Meetwiel

Het gebruiken van een meetwiel is net zo eenvoudig als het klinkt. Rol het wiel langs de afstand die je wilt meten, en let erop dat het wiel constant contact houdt met het oppervlak. Het is ideaal voor landmeters, bouwprofessionals, maar ook voor sportcoaches om velden af te meten. Zorg altijd voor een rechte lijn en een stevige grip voor de nauwkeurigste resultaten. Met de juiste techniek wordt meten echt een makkie!

Waarom jouw meetwiel bij Fixami kopen?

Het kopen van een meetwiel was nog nooit zo makkelijk als bij Fixami. Met een groot online assortiment van topmerken en scherpe online prijzen vind je gegarandeerd het perfecte meetwiel voor jouw klus. En dankzij onze eigen voorraad is jouw gekozen meetwiel direct leverbaar. Geen lange wachttijden, geen gedoe. Zo kun je snel aan de slag met jouw project. Onze top service en persoonlijk advies zorgen ervoor dat je altijd de juiste keuze maakt. Bij Fixami, meten is weten!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is