usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita VC2012L Bouwstofzuiger - 1000W - L-klasse - 19L

Makita VC2012L Bouwstofzuiger - 1000W - L-klasse - 19L-image
215,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita VC2012L Bouwstofzuiger: onmisbaar voor iedere klus
   Ontdek de Makita VC2012L Bouwstofzuiger, jouw nieuwe beste vriend op de werkplaats. Met een krachtige 1000 Watt motor en indrukwekkende luchtverplaatsing van 3600 liter per minuut is geen klus te groot. Deze bouwstofzuiger is niet alleen een krachtpatser, maar zorgt ook voor een onberispelijk schone werkplek, dankzij zijn automatische filterreiniging. De Makita VC2012L valt onder de L-klasse stofzuigers, wat betekent dat hij geschikt is voor licht gevaarlijk stof, terwijl hij je omgeving schoon houdt met zijn efficiënte stofzak systeem. Met een compacte hoogte van 49,5 millimeter en een breedte van 390 millimeter, past deze bouwstofzuiger moeiteloos in iedere werkplaats. Bovendien maakt de tankinhoud van 12 liter hem geschikt voor zowel nat als droog zuigen, terwijl hij netjes werkt op netstroom. Of het nu gaat om een luidruchtige baan, niet getreurd, met een geluidsniveau dat valt onder de normale categorie, is de VC2012L je stille kracht.

   Zorgeloos klussen met betrouwbare assistent
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het ontwerp van de Makita VC2012L Bouwstofzuiger. Met zijn automatische filterreinigingssysteem blijft de lucht op jouw werkplek schoon en ben je beschermd tegen schadelijk stof. Deze functie zorgt ervoor dat de filter regelmatig zelf wordt gereinigd, wat de levensduur van zowel de filter als de bouwstofzuiger verlengt. Wat betreft de betrouwbaarheid, de VC2012L levert consistente prestaties bij zowel natte als droge zuigklussen, dankzij zijn veelzijdige motor en de flexibele stofzuigcapaciteiten. Dit bewijst dat deze stofzuiger een duurzame investering is. Niet te vergeten, de L-klasse classificatie garandeert dat je in lijn bent met veiligheidsstandaarden, cruciaal voor professionals en doe-het-zelvers die zorg en precisie aan de dag leggen in elk project.

   Begin meteen met schoonmaken: kies voor gemak en kwaliteit
   Waarom zou je voor de Makita VC2012L Bouwstofzuiger moeten kiezen via onze webshop? Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe bouwstofzuiger razendsnel in huis hebt. Geen wachttijden meer; begin direct met het schoonmaken en organiseren van je werkplek. Ten tweede, wij staan bekend om onze vriendelijke service. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je te begeleiden bij je aankoop. Met deze combinatie van snelle levering en uitmuntende klantenservice, plus de zekerheid van de kwaliteit die Makita biedt, is er geen betere keus voor het onderhouden van je werkplek. Kies voor de Makita VC2012L Bouwstofzuiger voor een schone en veilige werkomgeving, ondersteund door een webshop die jouw tevredenheid op de eerste plek zet.

   Werkt op

   Netstroom

   Type stofzuiger

   Bouwstofzuiger

   Type stofopvang

   Stofzak

   Verlengde garantie

   Ja

   Tank inhoud

   12 l

   Automatische filterreiniging

   Ja

   Opgenomen vermogen

   1000 W

   Luchtverplaatsing

   3600 l/min

   Stofklasse

   L-klasse

   Voltage

   230

   Snoerlengte (meting)

   7.5 m

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Nat & droog zuigen

   Ja

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   0088381684767

   Artikelnummer

   176979

   Gewicht (Product)

   8 kg

   Breedte (Product)

   390 mm

   Hoogte (Product)

   49.5 mm

   1x Makita VC2012L Bouwstofzuiger
   1x Harmonicafilter
   1x Opvangzak
   1x Stofzuigerslang
   1x Filterstofzak
   1x Slangadapter met luchtregelaar machinezijde
   1x Aluminium buizenset
   1x Vloerzuigmond
   1x Kierzuigmond
   1x Zuigborstel universeel

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.