usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita DBN600Z 18V Li-Ion accu brad tacker body

Makita DBN600Z 18V Li-Ion accu brad tacker body

Uitvoering

467,29
437,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Een echte gamechanger: de Makita DBN600Z Accu tacker
   Ben je het zat om voortdurend met lompe, zware tackers te sjouwen? De Makita DBN600Z 18V Li-Ion accu brad tacker body is hier om dat te veranderen! Dit krachtpakket, dat deel uitmaakt van het LXT accu platform, brengt de flexibiliteit van draadloze vrijheid naar een hoger niveau met zijn Li-ion batterijtechnologie. Met een spanning van 18 Volt en de capaciteit om tot 1000 brads per 5,0 Ah acculading te schieten, is deze tacker ontworpen voor het zware werk. De ingebouwde LED-verlichting en de korte afstand tussen de neus en het werkoppervlak verzekeren je van precisie, zelfs in de slecht verlichte hoeken. Of je nu hout-op-hout verbindingen maakt, lijsten bevestigt of glaslatten monteert, de Makita DBN600Z garandeert een soepele afwerking. En als een brad vastloopt, is dat geen probleem. Dankzij het eenvoudige, gereedschaploze mechanisme verwijder je de brad in een handomdraai. Stel de diepte naar wens in met een handig draaiwiel en ga te werk met het vertrouwen dat je apparaat niet droog schiet, dankzij de beveiliging die automatisch stopt bij de laatste brads.

   De veiligheid en duurzaamheid voorop
   Veilig werken is essentieel, en dat weet de Makita DBN600Z als geen ander. Met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties tegen droog schieten wordt voorkomen dat je werkstuk schade oploopt wanneer de magazijnvoorraad bijna op is. Dit slimme apparaat stopt automatisch bij de laatste 6-9 brads, zodat je nooit onaangenaam verrast wordt midden in een klus. Daarnaast beschermt de accu beveiliging je zowel tegen diepontlading als oververhitting, waardoor de levensduur van zowel de accu als de tacker zelf aanzienlijk wordt verlengd. Deze attenties voor veiligheid en duurzaamheid bezorgen de Makita DBN600Z een betrouwbare plek in je gereedschapscollectie. Bovendien, door de efficiënte inzet van materialen en technologie, draagt deze tacker bij aan jouw mogelijkheid om te werken met precisie en betrouwbaarheid, zonder concessies te doen aan kracht en uithoudingsvermogen.

   Waarom je niet zonder deze accu tacker kan
   Op zoek naar een betrouwbare partner voor je klusavonturen? De Makita DBN600Z accu tacker maakt het waar. Bovendien, door te kiezen voor dit topproduct via onze webshop, ben je verzekerd van snelle levering en vriendelijke service. Zo vervolg je jouw projecten zonder onnodige onderbrekingen. Maar dat is niet alles. Ons uitgebreide assortiment garandeert dat je voor elke klus het juiste gereedschap vindt, tegen scherpe prijzen. De Makita DBN600Z is dus meer dan alleen een tacker; het is een belofte van vakmanschap en efficiency. Een investering die zichzelf terugbetaalt met iedere brad die je schiet. Doe jezelf een plezier en upgrade jouw gereedschapscollection vandaag nog met deze indrukwekkende accu tacker.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Verlengde garantie

   Nee

   Lengte (Product)

   296 mm

   Hoogte (Product)

   318 mm

   Inhoud magazijn

   110

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Breedte (Product)

   108 mm

   Draaddikte

   1.6 mm

   Gauge

   16

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Draadbreedte

   1.6 mm

   Nietlengte

   64 mm

   Voltage

   18

   EAN

   0088381852036

   1x Makita DBN600Z accu brad tacker

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.