usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner DigiLevel Plus 60 Digitale waterpas - 600mm

Laserliner DigiLevel Plus 60 Digitale waterpas - 600mm
69,29

Verwachte leverdatum

29-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 081.251A Waterpas: jouw digitale maatje voor precisiewerk
   Denk je aan een geavanceerde, digitale waterpas, dan is de Laserliner DigiLevel Plus 60 een naam die zeker in je gedachten opkomt. Deze 600mm lange troef in jouw gereedschapskist maakt jouw leven een stuk eenvoudiger. Met de functie om bij kritieke hoeken zoals 0°, 45°, 90°, 135°, en 180° een hoorbare indicatie te geven, richt je objecten feilloos uit. Het flipdisplay, dat automatisch draait bij werkzaamheden boven je hoofd, samen met de handige referentiemodus voor het overdragen van hoeken, zorgt ervoor dat je geen enkele meting mist. Verder garandeert de kalibreerfunctie dat je steeds weer kunt rekenen op de precisie die je nodig hebt, terwijl de ingebouwde sterke magneten het vastzetten van de waterpas op metalen oppervlakken een fluitje van een cent maken. Plus, met de extra verticale en horizontale libel, een verlicht display en de Hold-functie, biedt deze digitale waterpas je alles wat je nodig hebt voor nauwkeurige metingen.

   Veilig en zeker: op elk niveau betrouwbaar
   De Laserliner DigiLevel Plus 60 is niet alleen een staaltje van moderne meettechnologie, maar ook een toonbeeld van veiligheid en duurzaamheid. Dankzij de krachtige magnetische basis hecht deze waterpas zich stevig aan metalen oppervlakken, waardoor je handen vrij zijn om je te concentreren op de meting in plaats van het vasthouden van je gereedschap. Bovendien, met het robuuste ontwerp en het verlichte display, kan deze digitale waterpas zowel in goed verlichte werkplaatsen als in minder ideale lichtomstandigheden probleemloos worden ingezet. De Hold-functie zorgt ervoor dat je metingen vastgezet kunnen worden, zodat je ook na inspectie van je werk nog eens de resultaten kunt bekijken, een functie die zowel je efficiëntie als je betrouwbaarheid ten goede komt.

   Bekijk het van de zonnige kant: shop slimmer, niet harder
   Sluit je aan bij de slimme klussers en kies voor de Laserliner DigiLevel Plus 60 bij onze webshop. Niet alleen omdat we jouw bestelling met ongekende snelheid verwerken, ervoor zorgend dat jouw nieuwe digitale waterpas sneller dan je denkt op je stoep staat. Maar ook omdat we een groot assortiment aan gereedschap bieden tegen prijzen waarvan de concurrentie versteld staat. Combineer dit met onze vriendelijke service, en je begrijpt waarom steeds meer doe-het-zelvers en professionals ons als hun go-to bron voor gereedschap zien. Dus, waar wacht je op? Upgrade je gereedschapskist vandaag nog met de Laserliner DigiLevel Plus 60 en maak elke meting moeiteloos nauwkeurig.

   Lengte waterpas

   600 mm

   Meetlengte

   0.6 m

   Digitaal display

   Ja

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   4021563690671

   1x Transporttas
   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.