Mobiele airco

Fixami.be is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Mob
... meer info

Fixami.be is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Mobiele airco zit je hier goed. In de categorie Mobiele airco kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals EUROM. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Fixami.be is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Mobiele airco. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Mobiele airco. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

1 product

per pagina
 1. Eurom Polar 140 Wifi Mobiele airconditioner - 14.000 BTU - 3800W - 381696
  Eurom Polar 140 Wifi Mobiele airconditioner - 14.000 BTU - 3800W - 381696

  Let op: Een mobiele airco heeft altijd een afvoerslang die de warmte en condens naar buiten toe afvoert!

  Standaard meegeleverd

  1x Afstandsbediening

  Bijzondere kenmerken

  Deze mooie airconditioner van Eurom, de Polar 140 WiFi, is een mobiele airconditioner die uiterst geschikt is voor de warme dagen. D

  504,99 417,35
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Mobiele airco van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Mobiele airco zijn:

Mobiele airco online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Mobiele airco online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Mobiele airco bestellen. Heb je vragen over een Mobiele airco neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!