Klik hier voor al onze acties.

Koelmat

Fixami.be is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Koe
... meer info

Fixami.be is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Koelmat zit je hier goed. In de categorie Koelmat kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Igloo. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Fixami.be is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Koelmat. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Koelmat. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

1 product

per pagina
 1. Igloo 25078 Koelmat Middel 44 Cubes
  Igloo 25078 Koelmat Middel 44 Cubes

  Bijzondere kenmerken

  Koelmatten zijn zeer flexibel en nemen daarom weinig ruimte in en kunnen ook eenvoudig opgerold of gevouwen worden. Ideaal om over de gekoelde producten heen te leggen waardoor het optimaal gekoeld wordt. Het vel kan tevens gebruikt worden voor koelen bij sportblessures! De Maxcold

  26,69 22,06
  Verwachte leverdatum: 29-03-2023

1 product

per pagina

Koelmat van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Koelmat zijn:

Koelmat online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Koelmat online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Koelmat bestellen. Heb je vragen over een Koelmat neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!