Klik hier voor al onze acties.

Radiatorkachels

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jo
... meer info

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Radiatorkachels verkrijgbaar is. In de categorie Radiatorkachels kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals EUROM. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Radiatorkachels kopen

Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Radiatorkachels. Bestel je jouw Radiatorkachels op Fixami.be? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Fixami.be. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

2 producten

per pagina
 1. Eurom RAD 2000 Oil Free Wifi Radiatorkachel - 2000W - 363913
  Eurom RAD 2000 Oil Free Wifi Radiatorkachel - 2000W - 363913

  Bijzondere kenmerken

  De Eurom RAD 2000 Oilfree Wifi is een olievrije radiatorkachel met een maximaal vermogen van 2000 Watt. Door dit vermogen is deze kachel uitermate geschikt om grotere ruimtes te verwarmen. Het lichte gewicht en de 4 wielen zorgen er voor dat de kachel makkelijk te verplaatsen is.

  De RAD

  128,49 106,19
  Direct leverbaar!
 2. Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³ - 363609
  Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³ - 363609

  Bijzondere kenmerken

  De Eurom RAD500 oliegevulde radiatorkachel is uitermate geschikt voor het verwarmen voor kleinere ruimtes. Met de 500 Watt vermogen en het lichte gewicht is de RAD 500 makkelijk te verplaatsen door middel van de handgreep.

  Het instellen van de temperatuur gaat eenvoudig met de a

  38,09 31,48
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina

Radiatorkachels van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Radiatorkachels zijn:

Radiatorkachels online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Radiatorkachels online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Radiatorkachels bestellen. Heb je vragen over een Radiatorkachels neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag.