usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI NR1890DBCLW9Z 18V Li-Ion accu brad tacker body in HSC - 50 - 90mm - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

HiKOKI NR1890DBCLW9Z 18V Li-Ion accu brad tacker body in HSC - 50 - 90mm - koolborstelloos
491,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Alles over de HiKOKI NR1890DBCLW9Z accu tacker
   Ontmoet je nieuwe beste vriend op de werkplaats: de HiKOKI NR1890DBCLW9Z 18V Li-Ion accu brad tacker. Dit krachtige stuk gereedschap is jouw go-to voor precisie en efficiëntie, aangedreven door het MULTI-VOLT accu platform. Met een 18 Volt Li-ion batterij en een koolborstelloze motor, is deze accu tacker klaar om elke uitdaging aan te gaan. Ideaal voor professionals en doe-het-zelvers, de HiKOKI NR1890DBCLW9Z is geschikt voor gangbare D-kop spijkers en biedt zowel een één schots als een repeteerfunctie. Mocht je een keer vastlopen, dan verwijder je de spijkers gemakkelijk zonder extra gereedschap. Verder is de diepteregeling instelbaar zonder gebruik van tools en door het ontbreken van een gaspatroon of compressor met luchtslang, profiteer je van een ononderbroken werkervaring. Met een lengte van slechts 309 mm en de mogelijkheid om ongeveer 700 spijkers per volledige lading te schieten met een 5.0 Ah accu, combineert deze tacker kracht met precisie.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop
   Werken met krachtige gereedschappen vereist niet alleen vaardigheid maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. De HiKOKI NR1890DBCLW9Z accu tacker is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Het koolborstelloze ontwerp vermindert de behoefte aan onderhoud terwijl het de duurzaamheid en de levensduur van de machine verlengt. Doordat je geen gebruik maakt van gaspatronen of een compressor met een luchtslang, verminder je de uitstoot en werk je in een schonere omgeving. Bovendien, de instelbare diepteregeling zonder gereedschap en het gemak waarmee vasgelopen spijkers te verwijderen zijn, zorgen voor een vlot en efficiënt werkproces met een minimaal risico op ongelukken. Zo kun je je concentreren op het werk dat telt, met de assurance dat je gereedschap net zo hard werkt als jij.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Besluit je de HiKOKI NR1890DBCLW9Z accu tacker aan te schaffen, dan kies je niet alleen voor een stuk topgereedschap, maar ook voor de vele voordelen die onze webshop biedt. Snelle levering garandeert dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus het juiste gereedschap binnen handbereik hebt. Daarnaast bieden we je scherpe prijzen zodat je meer waar voor je geld krijgt. Tot slot staan we bekend om onze vriendelijke service; ons team van experts staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met de HiKOKI NR1890DBCLW9Z accu tacker en onze webshop maak je elke klus tot een succes.

   Body/set

   Body

   Lengte (Product)

   309 mm

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Inhoud magazijn

   47

   Gewicht (Product)

   4.8 kg

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Draaddikte

   3.3 mm

   Nietlengte

   90 mm

   Werkt op

   Accu

   Koolborstelloos

   Ja

   Voltage

   18

   EAN

   4966376327843

   1x HiKOKI NR1890DBCLW9Z accu brad tacker
   1x HiKOKI HSC IV Koffer

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  2 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster