usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI DH28PMY2WSZ SDS-Plus Boorhamer in koffer - 28mm - 850W - 3J

HiKOKI DH28PMY2WSZ SDS-Plus Boorhamer in koffer - 28mm - 850W - 3J-image
239,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de HiKOKI DH28PMY2WSZ Boorhamer
   Wanneer je op zoek bent naar een tool die net zo hard werkt als jij, kijk dan niet verder dan de HiKOKI DH28PMY2WSZ SDS-Plus Boorhamer. Deze krachtpatser, met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 850 Watt, staat garant voor topprestaties en efficiëntie bij iedere klus. Of je nu door beton, metaal, steen of hout moet boren, met een boorcapaciteit tot 28mm voor beton en steen, 13mm voor metaal en zelfs 32mm voor hout, is geen materiaal een uitdaging. Dankzij de slimme verwisselbare boorhouder kun je moeiteloos schakelen tussen SDS-Plus en cilindrisch boren, terwijl het lage vibratie systeem UVPH zorgt voor een comfortabele werkomgeving met minder vermoeidheid. Zijn veelzijdigheid wordt nog eens benadrukt door de 3 instelbare standen: boorhamer, boren en hakken, afgestemd aan de zijkant van de machine voor jouw gebruiksgemak. Niet te vergeten is het ergonomisch gevormde, zachte handvat dat elke klus beheersbaar en plezierig maakt.

   Veilig en duurzaam aan de slag
   Met de HiKOKI DH28PMY2WSZ Boorhamer investeer je in een betrouwbaar gereedschap dat gebouwd is voor de lange termijn. De hoge boorsnelheid gecombineerd met een uitzonderlijke slagkracht van 3 Joule garandeert niet alleen een snelle doorloop van je projecten, maar ook minimale slijtage door efficiënt energiegebruik. De constructie is gemaakt met oog op duurzaamheid en werkt perfect onder diverse omstandigheden - van het koude en natte Belgische klimaat tot de warmste werkomgevingen. Het lage vibratie systeem UVPH draagt niet alleen bij aan jouw comfort maar verlengt ook de levensduur van de machine door het reduceren van interne stress. Veiligheid komt altijd eerst, en met deze boorhamer kun je rekenen op een stabiel en betrouwbaar gereedschap dat je door elke klus loodst, hoe uitdagend ook.

   Waarom juist nu kiezen voor onze webshop?
   Kiezen voor de HiKOKI DH28PMY2WSZ Boorhamer van onze webshop betekent profiteren van meerdere voordelen. Allereerst, geniet je van een ongekend snelle levering die ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Ook bieden wij een groot assortiment waardoor je niet alleen voor dit specifieke model bij ons terecht kunt, maar ook voor alle andere gereedschappen die je project kunnen vereisen. Daar komt bij dat onze scherpe prijzen ervoor zorgen dat je altijd waar voor je geld krijgt, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. Bovendien staat onze vriendelijke service klaar om je te ondersteunen bij iedere stap - van productkeuze tot na de aankoop. Ervaar het zelf en maak je kluservaring nog plezieriger met deze topkeuze!

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Slagkracht

   3 J

   Toerental onbelast

   1100 rpm

   Boorcapaciteit hout

   32 mm

   Aantal slagen

   4300 rpm

   Boorcapaciteit steen

   28 mm

   Opgenomen vermogen

   850 W

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Boorcapaciteit beton

   28 mm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4966376327768

   Artikelnummer

   250155

   Gewicht (Product)

   3.2 kg

   Lengte (Product)

   393 mm

   1x Zijhandgreep
   1x Diepteaanslag
   1x Kunststof koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.