Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Rondbektang

In de wondere wereld van gereedschap is het de precisie en het detail dat vaak het verschil maakt tussen een goed en uitstekend resultaat. Een rondbektang is zo'n specialistisch stuk gereedschap dat onmisbaar is voor de echte professional.

Rondbektang: Het detail in design

De rondbektang, herkenbaar aan zijn ronde en kegelvormige bek, is een meester in detailwerk. Hiermee kun je draden en dun metaal buigen in specifieke en gedetailleerde vormen zonder kinks of vouwen te creëren. Dit type tang is bijzonder nuttig in de sieradenmakerij, elektronica en in de kunstwereld waar precisie en detail essentieel zijn. En wist je dat veel sieradenmakers zweren bij de rondbektang voor het maken van perfecte lussen en krullen in hun creaties?

De kunst van het hanteren

Om echt te schitteren met een rondbektang, is het essentieel om te weten hoe je deze juist hanteert. Gebruik de tang bijvoorbeeld om draad te buigen door het draad tussen de bekken van de tang te plaatsen en draai vervolgens je pols om de gewenste bocht te creëren. Voor strakkere bochten, plaats je het draad dichter bij de basis van de bekken; voor ruimere bochten dichter bij de punt. Hoewel de rondbektang sterk is, is het belangrijk om deze niet te gebruiken voor te dikke draden of materialen. Hierdoor kan de tang beschadigen of buigen.

Waarom kiezen voor Fixami?

Als het gaat om kwaliteitsgereedschap zoals de rondbektang, is Fixami jouw beste vriend. Ons groot online assortiment zorgt ervoor dat je altijd de perfecte rondbektang vindt die aan je eisen voldoet. Gecombineerd met onze scherpe online prijzen, weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Voeg daar een snelle levering aan toe, en je hebt alles wat je nodig hebt voor je volgende project. Vertrouw op kwaliteit, vertrouw op Fixami.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is