NL

FR

Prijs

Overige tangen

Elke vakman weet dat een goede gereedschapskist meer bevat dan alleen de basistangen. Er zijn tal van gespecialiseerde tangen die ontworpen zijn voor specifieke klussen. In de categorie 'overige tangen' vind je al deze juweeltjes die jouw werk naar een hoger niveau kunnen tillen.

De wereld achter de overige tangen

Overige tangen kunnen variëren van zeer gespecialiseerde tangen zoals de snapringtang, tot meer algemene tangen zoals de grijptang. Wat ze gemeen hebben, is hun unieke design dat hen geschikt maakt voor specifieke taken waar andere tangen simpelweg niet voldoen. Velen van hen zijn het resultaat van jarenlange innovatie en feedback van professionals. Een fascinerend detail is dat enkele van deze tangen oorspronkelijk zijn ontworpen voor heel andere industrieën, zoals de chirurgie, maar hun weg hebben gevonden naar de gereedschapskist van vakmensen vanwege hun veelzijdigheid.

Meester worden in het gebruik

Hoewel elk type tang uit deze categorie zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft, zijn er enkele algemene richtlijnen. Zorg er altijd voor dat je de tang gebruikt waarvoor deze bedoeld is. Dit garandeert niet alleen de beste resultaten, maar verlengt ook de levensduur van je gereedschap. Besteed ook aandacht aan het onderhoud. Reinig en olie regelmatig om roest en slijtage te voorkomen.

Waarom kiezen voor Fixami?

Op zoek naar die ene speciale tang die je gereedschapskist compleet maakt? Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment waar je gegarandeerd vindt wat je zoekt. En dankzij onze snelle levering kan je in een mum van tijd aan de slag met je nieuwe aanwinst. Kwaliteit, variëteit en snelheid: dat is waar Fixami voor staat.

33 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is