Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Nijptang

De nijptang, vaak over het hoofd gezien maar oh zo essentieel. Als je ooit hebt geprobeerd om een spijker of kleine pin te verwijderen zonder het juiste gereedschap, weet je precies hoe waardevol deze tang kan zijn. In de wereld van het klussen is een nijptang een echte lifesaver.

De magie van de nijptang ontrafeld

De nijptang is speciaal ontworpen om spijkers, pinnen of andere kleine voorwerpen uit oppervlakken te trekken zonder daarbij het materiaal te beschadigen. De meeste nijptangen hebben een platte, wigvormige neus en een stevige, comfortabele grip. Dit stelt je in staat om met precisie te werken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Terwijl veel gereedschappen zijn geëvolueerd in de loop van de tijd, blijft de basisvorm en het ontwerp van de nijptang grotendeels ongewijzigd. Dit is een stille getuige van het tijdloze design en de functionaliteit ervan. En een leuk feitje: de oudste nijptangen dateren al uit de vroege bronstijd, waar ze voornamelijk werden gebruikt door metaalbewerkers en ambachtslieden.

Hoe te nijpen als een pro

Gebruik van de nijptang is vrij eenvoudig, maar vereist enige techniek. Begin door de tang stevig vast te houden en de neus rond het te verwijderen voorwerp te plaatsen. Zorg ervoor dat je een goede grip hebt voordat je met een stevige, gestage beweging trekt. Draai of wiebel indien nodig om weerbarstige spijkers los te maken. Hoewel de nijptang sterk is, is het belangrijk om te onthouden dat het gebruik van overmatige kracht het gereedschap kan beschadigen of vervormen. Regelmatig onderhoud, zoals het schoonmaken en oliën, zorgt ervoor dat je tang in topconditie blijft.

Waarom jouw nijptang bestellen bij Fixami?

Als je op zoek bent naar de perfecte nijptang, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je altijd de nijptang die past bij jouw klus. En het beste? Dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten voordat je aan de slag kunt. Elk project verdient het beste gereedschap en bij Fixami zorgen we ervoor dat je dat in handen krijgt.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is