Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Pendrijver

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met klussen, de kans is groot dat je op een gegeven moment een pendrijver nodig hebt. Dit ogenschijnlijk eenvoudige gereedschap is onmisbaar wanneer je pennen, bouten of andere bevestigingsmiddelen uit gaten of constructies wilt verwijderen. Het is die onderschatte held in de gereedschapskist die keer op keer zijn waarde bewijst.

De ongeziene essentie van een pendrijver

Op het eerste gezicht is een pendrijver niet meer dan een staaf van gehard staal met een scherpe of platte punt. Maar schijn bedriegt. Het ontwerp van een pendrijver is specifiek afgestemd op het uitoefenen van druk zonder de omliggende materialen te beschadigen. Er zijn pendrijvers in verschillende maten en diktes, waardoor er voor elke klus een geschikt exemplaar te vinden is. Een fun fact: wist je dat de oudste pendrijvers dateren uit de tijd van de vroege beschavingen? Ze werden gebruikt bij de bouw van monumentale structuren, waarbij grote stenen nauwkeurig op elkaar moesten worden geplaatst.

Handige tips voor het gebruik van de pendrijver

Het gebruik van een pendrijver vergt enige precisie. Allereerst is het belangrijk om de juiste maat pendrijver te kiezen die past bij het formaat van de pen die je wilt verwijderen. Plaats de punt van de pendrijver zorgvuldig op de pen en geef met een hamer een zachte tik. Zorg ervoor dat je recht op de pen slaat om buigen of breken te voorkomen. Het is raadzaam om beschermende handschoenen en een veiligheidsbril te dragen, vooral wanneer je met metalen pennen werkt die kunnen splinteren.

Fixami: jouw partner voor het perfecte gereedschap

Bij Fixami begrijpen we dat elke klusser, of je nu professional bent of hobbyist, het beste gereedschap in handen wil hebben. Daarom bieden we een groot online assortiment pendrijvers aan, geschikt voor elke toepassing. En dankzij onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag. Maar dat is niet alles. We combineren kwaliteit met scherpe online prijzen, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Heb je advies nodig of zit je met een vraag? Ons team van experts staat altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Want bij Fixami staat de klant centraal.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is