NL

FR

DeWALT DT4092 Extreme Cirkelzaagblad - 184 x 16 x 48T - Hout / Laminaat

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
64,89

Verwachte leverdatum

11-03-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DeWalt DT4092 Extreme Cirkelzaagblad: Snij door Hout en Laminaat als Boter

   In de wereld van zagen staat DeWalt bekend als de trouwe partner van de vakman. Het DeWalt DT4092 Extreme Cirkelzaagblad is hier een glansrijk voorbeeld van. Dit specifieke zaagblad, ontworpen voor hout en laminaat, gaat door je materiaal met gemak en precisie. Met een diameter van 184 millimeter en 48 vlijmscherpe tanden, levert dit zaagblad een strakke afwerking die je klus naar een hoger niveau tilt. De dikte van 1.8 millimeter verzekert je van stabiliteit, terwijl het compacte asgat van 16 millimeter zorgt dat dit zaagblad op een verscheidenheid aan cirkelzagen past. Kortom, of je nu ambachtelijk hout bewerkt of een laminaatvloer aanlegt, met DeWalt DT4092 bereik je meesterlijke resultaten.

   Zaag als een Pro: Veilig en Efficiënt

   Dit cirkelzaagblad is niet alleen robuust, maar ook gebruiksvriendelijk. Door de evenwichtige verdeling van de tanden rond de schijf, geniet je van een rustige en beheerste zaagsnede zonder rafels of splinters. Dit draagt bij aan zowel de veiligheid als de kwaliteit van je werk. Bovendien maakt de compatibiliteit met verscheidene cirkelzagen, dankzij het veelzijdige asgat, dit zaagblad uitermate geschikt voor allerlei projecten. Of je nu een doorgewinterde professional of een enthousiaste doe-het-zelver bent, de DeWalt DT4092 is ontworpen om jouw klus te klaren met finesse en zonder zorgen.

   Waarom Kiezen voor DeWalt DT4092 bij Fixami?

   Ons assortiment bij Fixami is zorgvuldig samengesteld om jou te voorzien van enkel het beste. Het DeWalt DT4092 Extreme Cirkelzaagblad is een uitstekende keuze voor elke zaagklus. Niet alleen geniet je van scherpe online prijzen en een snelle levering, maar ook bieden wij gratis professioneel advies om jou te ondersteunen. Als officiële dealer van topmerken zoals DeWalt, garanderen we kwaliteit en duurzaamheid, zodat jij op je gereedschap kunt vertrouwen. Kies vandaag nog voor het DeWalt DT4092 cirkelzaagblad en ervaar hoe het jouw werk naar een hoger niveau tilt. Bij Fixami staan we altijd klaar om jouw klussen beter te maken met het juiste gereedschap.

   Aantal tanden

   48T

   Asgat meting

   16 mm

   Geschikt voor materiaal

   Laminate, Hout

   Diameter

   184

   Zaagblad dikte

   1.8 mm

   EAN

   5035048057230

   1x DeWALT DT4092 zaagblad

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is