usp1
usp2
usp3

NL

FR

DeWALT DT20740 HCS Multitool zaagblad - Hard hout - 32mm (1st)

DeWALT DT20740 HCS Multitool zaagblad - Hard hout - 32mm (1st)
15,49

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DeWalt DT20740 HCS multitool zaagblad - een revolutie in houtbewerking

   Ben je helemaal klaar om je kluservaring naar een hoger niveau te tillen? Maak dan plaats in je gereedschapskist voor de DeWalt DT20740, een houtbewerkingswonder dat een revolutie teweegbrengt. Dit multitool zaagblad, ontworpen door het befaamde merk DeWalt, spreekt boekdelen over vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Met z'n 32 millimeter lange zaagblad levert het een precisie waar je u tegen zegt, perfect voor elke houtbewerkingsklus. De starlock aansluiting is de kers op de taart, waardoor het zaagblad in no-time op je multitool bevestigd is. Dit zaagblad is jouw trouwe partner, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met doe-het-zelven.

   Ultiem gemak en veiligheid bij elke houtklus

   Hoe zorgt de DeWalt DT20740 voor dat ultieme gemak? Start met de simpele bevestiging, waardoor je direct aan de slag kunt. Of je nu gedetailleerde snedes maakt of grotere stukken hout doorzaagt, dit zaagblad volgt elke beweging. Het is compatibel met een reeks multitools dankzij de universele starlock aansluiting, en garandeert zo een feilloze krachtoverdracht. Bij veiligheid laat het zaagblad geen steken vallen; de ontwerpers hebben duidelijk gedacht aan de doe-het-zelver die efficiënt én veilig wil werken.

   Waarom kiezen voor de DeWalt DT20740 bij Fixami?

   Op zoek naar de perfecte balans tussen kwaliteit en gebruiksgemak voor je houtbewerkingsprojecten? De DeWalt DT20740 is de ultieme keuze voor iedereen die hoge eisen stelt aan zijn gereedschap. Bij Fixami begrijpen we wat je nodig hebt. Geniet van ons persoonlijke advies, ons brede assortiment aan topmerken en de scherpe prijzen die jouw klus een stuk aangenamer maken. We zijn meer dan enkel een verkoper; we zijn jouw betrouwbare partner in het realiseren van je projecten. Dus, klaar om je houtwerk een boost te geven met de DeWalt DT20740?

   Lengte zaagbladen

   32

   Geschikt voor materiaal

   Hout

   Aansluiting

   Starlock

   Is het een set?

   Nee

   EAN

   5035048537268

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.