usp1
usp2
usp3

NL

FR

DeWALT D25614K SDS-max Combihamer in koffer - 1350W - 10,5J

DeWALT D25614K SDS-max Combihamer in koffer - 1350W - 10,5J-image
641,39

Verwachte leverdatum

18-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   DeWALT D25614K-QS Combihamer: de krachtpatser op je werkplek
   Stel je voor: een machine die niet alleen door beton en metselwerk heen gaat alsof het boter is, maar ook nog eens licht in de hand ligt en moeiteloos de klus klaart. Dat is de DeWALT D25614K SDS-max Combihamer. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1350 Watt en een slagenergie van 10,5 Joule, is deze combihamer je nieuwe beste vriend op de bouwplaats. Ideaal voor het boren van anker-, bevestigings-, en doorvoergaten van 12 tot 45 mm, en zelfs doosboren tot 100 mm zijn een eitje. De kettingaandrijving en met olie gevulde tandwielkast zorgen voor een langere levensduur van de machine door een uitstekende smering van de onderdelen en warmte-afvoer. Tel daar het ergonomische, slanke ontwerp bij op, en je hebt een tool in handen die niet alleen krachtig maar ook comfortabel en efficiënt is. Dankzij het Actief Vibratie Controle systeem met zwevende achterhandgreep en gedempte zijhandgreep voel je minder van die brute kracht in je armen, terwijl de zachte rubberen bekleding van de handgreep de vibratieoverdracht verder vermindert. Kortom, met de DeWALT D25614K SDS-max Combihamer is elke klus een fluitje van een cent.

   Veilig en duurzaam boren met precisie
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de DeWALT D25614K SDS-max Combihamer. De unieke stofafdichting houdt zelfs het fijnste stof buiten de machine waardoor de binnenwerkjes langer meegaan. Het geoptimaliseerde hamermechanisme zorgt voor een maximale slagkracht waardoor je efficiënter dan ooit tevoren door het hardste beton heen komt. En met het efficiënte mechanisme met terugslagdemping gaat de slagenergie rechtstreeks naar de boor of beitel, zonder verlies door overmatige vibratie. Dat betekent: minder mechanische belasting van de machine en minder vermoeidheid bij jou. Bovendien, met elektronisch regelbare toerental en instelling van de slagenergie heb je altijd volledige controle, ongeacht de klus. En als het tijd is voor onderhoud, geeft de elektronische koolborstelslijtage indicator je een seintje. Zo blijft deze combihamer net zo betrouwbaar als jij zelf bent.

   Waarom deze combihamer een must-have is voor jou
   Niemand houdt van wachten, en dat hoeft ook niet. Met onze snelle levering heb je de DeWALT D25614K SDS-max Combihamer sneller in huis dan je 'm op een andere plek hebt besteld. En mocht dit apparaat toch niet zijn wat je zoekt (maar wij denken van wel), dan vind je in ons uitgebreide assortiment ongetwijfeld het gereedschap dat wel voldoet aan je wensen. Onze scherpe prijzen maken het shoppen bij ons alleen maar leuker. Maar wat ons echt speciaal maakt, is onze vriendelijke service. Altijd klaar om je van het beste advies te voorzien, want jouw klus succesvol afronden, dat is waar we het voor doen. Bij ons krijg je niet alleen een DeWALT D25614K SDS-max Combihamer; je krijgt een partner voor je klussen. Pak die kans: bestel nu en ervaar de kracht van écht goed gereedschap.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Aantal slagen

   2900 rpm

   Slagkracht

   10 J

   Toerental onbelast

   2900 rpm

   Type boorkop

   SDS Max

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Boorcapaciteit beton

   45 mm

   Opgenomen vermogen

   1350 W

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   5035048722992

   Artikelnummer

   313826

   Gewicht (Product)

   6 kg

   1x DeWALT D25614K Combihamer
   1x DeWALT draagkoffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.