usp1
usp2
usp3

NL

FR

Carat A-2032 Diamantboormachine in koffer - 2000W - 70-162mm

Carat A-2032 Diamantboormachine in koffer - 2000W - 70-162mm
1.226,39

Verwachte leverdatum

26-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Carat AMB2032000 Diamantboormachine
   Ben jij op zoek naar een krachtige bondgenoot voor je boorklussen? Dan is de Carat A-2032 Diamantboormachine in koffer jouw perfecte match. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2000W en een aansluiting van M30 tilt deze machine je boorervaring naar een hoger niveau. Of je nu beton of volle baksteen onder handen neemt, de boorcapaciteit varieert van 70 tot 150 millimeter, zodat je elke klus met gemak aankan. Deze diamantboormachine is speciaal ontworpen met het oog op precisie en efficiëntie, uitgerust met drie mechanische versnellingen en snelheidsstanden voor optimale controle en een onbelast toerental van 2000 omwentelingen per minuut. Niet alleen is de Carat A-2032 een krachtpatser in boren, maar is ook nog eens ontworpen voor veilig en stofvrij werken dankzij de mogelijkheid voor waterkoeling en stofafzuiging. Geleverd in een handige koffer, is deze elektrische diamantboormachine, die werkt op netstroom, klaar om elke booruitdaging aan te gaan.

   Veiligheid en duurzaamheid in één
   Bij het hanteren van krachtig gereedschap staat veiligheid altijd voorop. De Carat A-2032 Diamantboormachine is niet alleen ontworpen voor topprestaties, maar ook met het oog op veilig en duurzaam gebruik. Vrees niet langer voor gebroken tegels of stofontwikkeling tijdens het boren; deze machine maakt gebruik van waterkoeling en stofafzuiging om zulke zorgen weg te nemen. Hiermee bepaalt de Carat A-2032 een nieuwe standaard voor betrouwbaarheid en efficiëntie in jouw werk. Je kunt nu zonder zorgen in de meest uitdagende materialen boren, wetende dat je machineontwerp streeft naar een langere levensduur van je gereedschap en een gezondere werkomgeving. Dit benadrukt niet alleen de kwaliteit van jouw werk, maar verzekert ook dat je gereedschap klaar is voor gebruik, keer op keer.

   Voordeel op elke dimensie
   Kiezen voor de Carat A-2032 Diamantboormachine van onze webshop betekent kiezen voor gemak en kwaliteit. Met onze snelle levering en scherpe prijzen zijn we erop gericht om jou als klant centraal te stellen. We begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe diamantboormachine zo snel mogelijk bij jou op de stoep staat. Onze vriendelijke service staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het maken van de beste keuze. Door te kiezen voor ons, kies je niet alleen voor een topkwaliteit diamantboormachine, maar ook voor een aankoopervaring die net zo glad verloopt als de bediening van de Carat A-2032 zelf. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag de voordelen van bestellen bij ons en geef je gereedschapskist de upgrade die het verdient!

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Geschikt voor materiaal

   Vollebaksteen, Beton

   Snelheidsstanden

   3

   Toerental onbelast

   2000 rpm

   Aantal mechanische versnellingen

   3

   Boorcapaciteit steen

   70 mm

   Boorcapaciteit beton

   150 mm

   Opgenomen vermogen

   2000 W

   Aansluiting

   M30

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   8714452016909

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.