Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

PERSBERICHT: Meer ruimte voor groei bij Fixami

Fixami, de online specialist in de gereedschapsbranche en eigenaar van e-commerce platforms Gereedschapcentrum en Fixami.be, krijgt met een oppervlakte van 14.200 m² aan magazijnruimte en kantoren de ruimte voor verdere groei.

Drie keer zoveel ruimte

Fixami en HVBM maken vandaag bekend dat Fixami onlangs een magazijnruimte van 7.000 m² in gebruik heeft genomen in DC Kraaiven, een distributiecentrum dat ontwikkeld is door HVBM Vastgoed op het bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Vanwege de enorme groei van Fixami zal HVBM Vastgoed een uitbreiding realiseren, bestaande uit nog eens ruim 7.200 m² aan magazijnruimte en kantoren. Deze uitbreiding wordt naar verwachting medio 2021 aan Fixami opgeleverd.

John Wilson (CEO): "Omdat de huidige locatie haar grenzen heeft bereikt door de sterke groei in het eerste half jaar, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie van waaruit Fixami de komende jaren verder kan groeien. In HVBM Vastgoed hebben we de perfecte partner voor de toekomst gevonden. We kijken dan ook uit naar de oplevering in de zomer van 2021."

Geweldige volgende stap

Foreman Capital B.V. heeft begin 2020 een meerderheidsbelang genomen in Fixami en ondersteunt het management van Fixami bij de verdere groeiambities. Sander van Woerden (partner bij Foreman Capital): "Deze nieuwe locatie sluit perfect aan bij de reis die we samen met Fixami voor ogen hebben. We zijn dan ook verheugd dat we het management van Fixami hebben kunnen ondersteunen bij deze geweldige volgende stap."

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Fixami begeleid door BRIQ Real Estate, terwijl HVBM Vastgoed geadviseerd werd door JLL in het verhuurproces.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is