Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Festool: Nieuw in ons assortiment

Vanaf nu is het volledige assortiment Festool producten te verkrijgen op Fixami.be. Je kunt hierbij denken aan alle 18V machines, zoals schroefboormachines, invalzagen en schuurmachines, maar ook (bouw)stofzuigers en freesmachines. Lees hieronder alles over het merk Festool.

Officiële dealer Festool

Het merk Festool bestaat al meer dan 90 jaar en focust zich op elektrische gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit. Festool maakt het werk van professionele vakmannen eenvoudiger en streven naar een perfect resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Daarnaast ligt de focus op gereedschap waarmee je zo veilig en gezond mogelijk kun werken. De machines van Festool worden extreem getest op het leveren van 100% kwaliteit. Fixami.be mag zichzelf vanaf april officiële dealer noemen van het merk Festool. Lees hieronder wat dit voor jou als klant betekent!

Voordelen voor jou
AssortimentHet volledige assortiment van Festool producten is te verkrijgen bij Fixami.be
GarantieEenvoudige registratie van je machine via je myFestool account, waardoor je recht hebt op drie jaar Festool Service.
ActiesDeelname aan alle acties van Festool.

Productassortiment

Stofzuigers

Als je gaat werken met stofproducerend gereedschap, is het belangrijk dat je werkt met de juiste stofafzuiging, zodat je gezondheid niet in gevaar komt. In het assortiment van Festool zijn stofzuigers te vinden voor alle stofklassen (Low, Medium, High) en in verschillende formaten. Zo vind je voor elke toepassing de juiste stofzuiger. De Festool stofzuigers zijn zo compact en efficiënt mogelijk ontworpen, om tijdens iedere klus het optimale resultaat te leveren.

Festool: Nieuw in ons assortiment

Zaagmachines

Festool biedt verschillende type zaagmachines aan, zoals pendeldecoupeerzagen, invalcirkelzagen, pendelkapzagen en nog veel meer. De Festool zaagmachines zijn geschikt voor het op maat zagen van werkstukken, houten vloeren uitzagen, deuren op lengte zagen en pennen op balken inzagen.

Festool: Nieuw in ons assortiment

Schuurmachines

De vlakschuurmachine, de deltaschuurmachine, diverse excentrische schuurmachines en sinds kort ook de kantenschuurmachine zijn allemaal te vinden in het schuurmachine assortiment van Festool. De kantenschuurmachine is geschikt voor elke kant. Het maakt niet uit of het gaat om een gezaagde of gefreesde, onbewerkte of gelakte kant. Voor elke toepassing heeft Festool de juiste machine.

Festool: Nieuw in ons assortiment

Accu-Schroefboormachines

De accu-schroefboormachines van Festool zijn gericht op maximale prestaties. De machines zijn krachtig en geschikt om snel achter elkaar te boren en schroeven. Daarnaast zijn ze duurzaam en bestendig. Festool heeft diverse schroefboormachines in het assortiment, die niet alleen verschillen in kracht, maar ook in vorm (C- en T-vorm). Zo is er voor elke klus een geschikte machine te vinden.

Festool: Nieuw in ons assortiment

Freesmachines

Alle typen frezen zijn er te vinden van het merk Festool: bovenfrezen, kantenfrezen en platenfrezen. Groeffrezen, afkanten, sponningen maken of profileren: deze frezen kunnen alles. Optimale veiligheid met de snelrem in de bovenfrezen en de compacte constructie van de kantenfrezen zorgt dat de machine veilig langs rechte en gebogen randen geleid kan worden.

Festool: Nieuw in ons assortiment

Accessoires en verbruiksmaterialen

Naast het volledige assortiment gereedschap vind je bij Fixami.be ook een groot aanbod aan Festool: Nieuw in ons assortiment

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is