Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Wera Joker steek-ringratelsleutel set - Alle voordelen

Waarom moet een steeksleutel voortdurend gedraaid worden? Waarom is de kop van een steeksleutel schuin? En waarom glijdt je moer weg en raak je gewond aan je vingers? Wera heeft het antwoord op al deze vragen met één steeksleutelset: de Wera Joker.

Waarin verschilt de Wera Joker van een normale steeksleutel?

1. Eindaanslag

Je steeksleutel steeds opnieuw aanzetten en definitief nazetten is verleden tijd. Met de Wera Joker steeksleutels weet je zeker dat de kop van de moer in de steeksleutel blijft hangen. Dit komt door de metalen eindaanslag die bevestigd zit op de Joker, waardoor de moer blijft hangen in de steeksleutel. Ook kun je zo meer kracht uitoefenen tijdens het aanwenden. Onderstaande afbeelding schetst een voorbeeld.

Wera Joker 1

2. Houderfunctie

De Wera Joker heeft een houderfunctie die moeren en bouten direct zonder problemen vastzet. De schroefdraad kan eenvoudig worden opgepakt waardoor bouten en moeren direct goed zitten. Het zoeken naar moeren die uit je steeksleutel vallen wordt je dus voortaan bespaard!

Wera Joker 2

3. Anti-slip

Alle steeksleutels van Wera Joker zijn voorzien van een zeskant-geometrie. Dit zorgt voor een beter sluitende verbinding met de bout of moer. Samen met de houderfunctie die hierboven staat omschreven, wordt het vervelende afglijden vrijwel onmogelijk. Ook bij een groot draaimoment.

Wera Joker 4

4. Minimale terughaalhoek

Normale steeksleutels hebben een terughaalhoek van 60°, waarbij het vaak noodzakelijk is de sleutel een aantal keer om te draaien. De Wera Joker heeft een terughaalhoek van 30° waardoor het omdraaien van de steeksleutel overbodig is. Dit komt doordat de Wera Joker een rechte kop heeft.

Wera Joker 3

5. Ringratelsleutel

Waar de meeste normale steeksleutels een ringsleutel aan de ene zijde hebben, biedt Wera je een ringratelsleutel. De ratel is 80-tands waardoor er hele kleine slagen gemaakt kunnen worden.

Wera Joker 5

Bekijk de video

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is