Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Meijer Diamond Tools de specialist in diamanttechniek

Met trots presenteren wij onze nieuwe samenwerking met Meijer Diamond Tools, dé specialist als het gaat om hoogwaardige specialistische producten in de diamanttechniek. Sinds 1994 richt dit Nederlandse bedrijf zich op alle onderdelen van de diamanttechniek. Ooit zijn zij begonnen als eenmanszaak vanuit huis. Meijer Diamond Tools is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een hecht team van specialisten en een moderne eigen productiefaciliteit. Bijzonder is de eigen productie van boren en zaagbladen. De producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd of zoals men het zelf zegt: ”wij kennen van elke diamantboor elk facet. Geen aannames, geen gekopieerde specificaties, maar op de micron nauwkeurig ontworpen en geproduceerde producten”.

Made in Holland

Waar de rest van de wereld zijn productie naar het Verre Oosten heeft verplaatst, produceert Meijer Tools nog helemaal zelf hun diamantzagen en boren in Zutphen. De producten zijn dus 100% gemaakt in Nederland en daar is men terecht trots op! De productie gebeurt in een moderne geautomatiseerde omgeving die voorzien is van een unieke robot-gestuurde laserlasser, geheel naar eigen wens gebouwd en geconfigureerd. Tandbreuk behoort hiermee tot het verleden. De extra hoge 12mm diamantsegmenten garanderen een zeer hoge standtijd en de speciaal ontworpen lasvoet garandeert plaatsing op de boorkern met perfecte precisie. Bij Meier Diamond Tools draait alles om diamant en dat zie je terug in de kwaliteit. Na 25 jaar innoveren heeft men de perfecte diamantmix gevonden voor iedere toepassing.

Goedkoop is duurkoop

Als professional in de diamanttechniek weet je dat alles draait om de kwaliteit van je materialen. Goedkoop blijkt achteraf altijd duurkoop en alleen topkwaliteit levert uiteindelijk het beste resultaat voor de gunstigste prijs. Met Meijer Diamond Tools ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct ontwikkeld voor de professionele markt tegen een zeer acceptabele prijs. Daarom is het geen verrassing dat de kleine groep bedrijven - die zich specialist in betonboringen mogen noemen - Meijer Tools al jaren weten te vinden vanwege de specialistische kennis, full-service aanpak en topkwaliteit producten. Hobbyklusser? Ook voor de thuisklusser zijn de producten van Meier Diamond Tools interessant en door de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding zijn deze zeker ook bereikbaar voor iedereen. Perfect keuze voor bijvoorbeeld een dozenboor of diamantschijven voor in je sleuvenfrees of haakse slijper!

De toppers

Hieronder een kleine kijk in het assortiment van Meijer Tools.

  • Topkwaliteit laser gelaste dozenboren voor steen of beton. Premium 12mm diamantsegmenten garanderen snel boren en een lange standtijd.
  • Het sleuvenzaagblad, voorzien van 10mm turbosegmenten voor extra snel zagen in harde materialen zoals beton. Perfect voor op de sleuvenfrees maar natuurlijk ook zeer bruikbaar op de haakse slijper.
  • Droogboren in beton? Met de Premium Diamant droogboren van Meijer Tools is dat geen enkel probleem meer. Premium 12 mm diamantsegmenten garanderen snel boren en een lange standtijd. Geen gedoe meer met water. Perfect voor bijvoorbeeld de airco installateur.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is