Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Expansiekop

Werken met leidingen vereist specifieke gereedschappen en één daarvan is de expansiekop. Dit handige hulpmiddel is essentieel voor het maken van nauwkeurige expansies in buizen en pijpen. Maar wat is een expansiekop precies en hoe gebruik je hem? Laten we dat samen ontdekken.

Belangrijkste eigenschappen van de expansiekop

Een expansiekop is een speciaal ontworpen gereedschap dat wordt gebruikt om leidingen uit te zetten voor nauwkeurige verbindingen. Deze zijn meestal gemaakt van hoogwaardig staal voor duurzaamheid en om de vereiste kracht voor de taak te kunnen leveren. Ze komen in verschillende maten om verschillende leidingdiameters te kunnen hanteren. Leuk feitje: expansiekoppen en soortgelijke technieken worden al duizenden jaren gebruikt, zelfs in de tijd van de Romeinen voor het maken van waterleidingen.

Juist gebruik en toepassingen van de expansiekop

Het correcte gebruik van een expansiekop begint met de selectie van de juiste maat voor de pijp of buis die je gaat bewerken. Ze worden vaak gebruikt bij het installeren van verwarmings- en koelsystemen, sanitair en andere leidingtoepassingen. Het is belangrijk om de expansiekop gelijkmatig en met constante druk te gebruiken om een gelijkmatige expansie te verzekeren en lekkage te voorkomen.

Voordelen van het kopen van een expansiekop bij Fixami

Als je een expansiekop nodig hebt, dan is Fixami de plaats om te zijn. Met ons uitgebreide online assortiment vind je de juiste expansiekop voor elke taak en elk type leidingwerk. We hebben niet alleen een breed scala aan producten, maar we bieden ook scherpe online prijzen. Dankzij onze eigen voorraad zijn veel van onze producten direct leverbaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten op de tools die je nodig hebt. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste expansiekop, dan staat ons team van deskundigen klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies voor kwaliteit, service en snelheid - kies voor Fixami voor al je expansiekop behoeften.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is