usp1
usp2
usp3

NL

FR

3M 190050S Duct tape - 50mm x 50m

3M 190050S Duct tape - 50mm x 50m
7,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Veelzijdige duct tape die bestand is tegen vocht

   Op zoek naar duct tape voor in je gereedschapskist? Dan is deze waterbestendige tape van 3M perfect voor jou. Deze handige duct tape is gemaakt van een stoffenlaag met een polyethyleenrug die bestand is tegen vocht. Hierdoor biedt de tape goede prestaties, zelfs in vochtige omgevingen.

   Deze duct tape is niet alleen functioneel, maar ook makkelijk in gebruik. Je kunt de tape namelijk eenvoudig met de hand afscheuren, zowel in de breedte als in de lengte. Ondanks dat de tape makkelijk af te scheuren is, biedt het wel veel sterkte.

   Deze veelzijdige duct tape blijft goed kleven op verschillende ondergronden, zoals glad metaal, glas, kunststof, afgedicht beton en meer. Hierdoor is de tape zeer veelzijdig toepasbaar. Je kunt de tape bijvoorbeeld gebruiken voor lichte afdichtingen, bundelen, markeringen en tijdelijke reparaties. Daarnaast is het oppervlak van de tape ook beschrijfbaar, wat extra handig is.

   Deze duct tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 50m. Het artikelnummer is 190050S. Je kunt deze handige tape voordelig kopen bij Gereedschapcentrum.

   Hoogte (Product)

   5 cm

   Breedte (Product)

   13 cm

   EAN

   4046719220359

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.