Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Spuitpistool

Wanneer je werkt aan projecten die een vlekkeloze afwerking vereisen, is het spuitpistool jouw ultieme bondgenoot. Dit gereedschap transformeert vloeibare materialen zoals verf of lak in een fijne nevel, wat resulteert in een gladde en gelijkmatige dekking op oppervlakken.

Meer dan alleen een verfspuit

Een spuitpistool is ontworpen met precisie en techniek in gedachten. Afhankelijk van het model kun je de spuitbreedte en het verfvolume aanpassen om de gewenste afwerking te bereiken. Ze zijn ideaal voor grote oppervlakken, maar ook voor gedetailleerde klussen. Van auto's tot meubels, het spuitpistool biedt altijd het perfecte resultaat. En hier een klein detail waar je wellicht nog niet aan had gedacht: dankzij het gebruik van spuitpistolen kan verf tot wel 30% economischer worden aangebracht dan met traditionele kwasten of rollers!

De kunst van het spuiten

Om het maximale uit je spuitpistool te halen, is het van belang enkele tips te volgen. Zorg altijd voor een schone spuitkop om verstoppingen te voorkomen. Beweeg het pistool in een gestage, gelijkmatige beweging en houd het op een constante afstand van het oppervlak voor een gelijkmatige dekking. En vergeet niet: veiligheid eerst! Draag altijd een masker en veiligheidsbril om jezelf te beschermen tegen dampen en spuitnevel.

Jouw voordelen bij Fixami

Op zoek naar het perfecte spuitpistool voor jouw project? Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment, waardoor je altijd een spuitpistool vindt dat past bij jouw behoeften. En dat niet alleen, met onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Jouw vakmanschap verdient het beste, en dat vind je bij Fixami.

32 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is