usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo TS 216 Zaagtafel met geïntegreerd onderstel - 1500W - 216 x 30mm

Metabo TS 216 Zaagtafel met geïntegreerd onderstel - 1500W - 216 x 30mm
548,79

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo TS 216 Zaagtafel
      Als je op zoek bent naar een zaagtafel die niet alleen krachtig maar ook veelzijdig is, dan ben je bij de Metabo TS 216 aan het juiste adres. Met een opgenomen vermogen van 1500 Watt en een toerental van 5000 omwentelingen per minuut, levert deze zaagtafel uitstekende prestaties voor allerlei zaagklussen. De zaagtafel komt met een geïntegreerd, inklapbaar onderstel, waardoor je deze eenvoudig in hoogte kunt aanpassen en net zo makkelijk kunt vervoeren dankzij de handige, rubberen wielen. Het zaagblad, met een diameter van 216 milimeter en een asgat van 30 milimeter, biedt een maximale zaagdiepte van 63 milimeter bij 90 graden en 43 milimeter bij 45 graden. Bovendien beschikt dit model over een verstekfunctie en een aansluiting voor stofafzuiging, wat bijdraagt aan een schoon en gezond werkklimaat. Met de toevoeging van een elektrische rem en een tafelverbreding wordt zagen niet alleen makkelijker maar ook veiliger gemaakt.

      Zaag met vertrouwen en precisie
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee essentiële overwegingen bij het kiezen van de juiste gereedschappen. De Metabo TS 216 is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, uitgerust met een elektrische rem die de zaagblad direct tot stilstand brengt wanneer dat nodig is, waardoor het risico op ongelukken minimaliseert. De duurzaamheid wordt gewaarborgd door het robuuste ontwerp en het inklapbare onderstel, gemaakt voor zowel precisiewerk in de werkplaats als zware klussen op locatie. De verstekfunctie verhoogt niet alleen de veelzijdigheid maar zorgt ook voor nauwkeurige zaagsneden onder verschillende hoeken, waardoor jij altijd het gewenste resultaat kunt behalen. Daarnaast houdt de stofafzuigingsaansluiting jouw werkgebied schoon en vrij van zaagsel, waardoor je langer productief blijft en de levensduur van de machine verlengt.

      Voor de slimme shoppers
      Wanneer je kiest voor de Metabo TS 216 Zaagtafel van onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardige machine die je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt, maar ook van een winkelervaring die net zo bevredigend is. We bieden je snelle levering om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst en een groot assortiment voor als je jouw gereedschapscollectie verder wilt uitbreiden. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij ons staat vriendelijke service hoog in het vaandel, dus mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij je keuze, dan staan we altijd voor je klaar. Kies voor de Metabo TS 216 en ervaar het zelf!

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Inclusief onderstel

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Hoogte (Product)

      355 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      63 mm

      Tafelverbreding

      Ja

      Lengte (Product)

      670 mm

      Gewicht (Product)

      28.5 kg

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      63 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 45°

      43 mm

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Zaagcapaciteit bij 90º

      63 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte zaagblad

      216 mm

      Breedte (Product)

      730 mm

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Zaagcapaciteit bij 45º

      43 mm

      Diameter

      216

      Elektrische rem

      Ja

      Tafelgrootte

      670 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430246851

      1x Metabo TS 216 Zaagtafel met onderstel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.