usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo STEB 65 QUICK SET Decoupeerzaag incl. 20 zaagbladen in koffer - 450W - D-greep - variabel

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Metabo STEB 65 QUICK SET Decoupeerzaag incl. 20 zaagbladen in koffer - 450W - D-greep - variabel
96,49

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo STEB 65 Quick SET Decoupeerzaag
      Duik in de wereld van nauwkeurigheid en kracht met de Metabo STEB 65 Quick SET Decoupeerzaag. Dit robuuste stukje vakmanschap wordt jouw nieuwe beste vriend voor al jouw zaagklussen. Met een opgenomen vermogen van 450 Watt en de mogelijkheid om met maximaal 3000 slagen per minuut door materialen te snijden, laat deze zaag niets te wensen over. Of je nu hout, metaal of aluminium zaagt, met zaagcapaciteiten van respectievelijk 65mm, 18mm en 6mm kun je elk project aan. De toevoegde bonus van het snelwisselsysteem ‘Metabo Quick’ maakt het wisselen van zaagbladen een fluitje van een cent, terwijl de pendelfunctie met vier standen je in staat stelt om de zaagbeweging perfect aan te passen aan het materiaal. De combinatie van de beugelgreep met antislip softgrip-oppervlak en de mogelijkheid om een stofzuiger aan te sluiten, zorgt ervoor dat je altijd werkt met comfort en een helder zicht, waardoor je precisie naar een hoger niveau wordt getild.

      Werk veilig en duurzaam met jouw nieuwe Decoupeerzaag
      Bij het werken met krachtige gereedschappen is veiligheid essentieel. De Metabo STEB 65 Quick SET Decoupeerzaag blinkt uit in veiligheidsfeatures en duurzaamheid. De D-greep zorgt voor een stevige grip en dankzij de variabele slagfrequentie, aangepast via de Vario (V)-elektronica, behoud je altijd de controle over het apparaat, wat bijdraagt aan zowel de veiligheid als de precisie van jouw werk. Met het oog op duurzaamheid en het minimaliseren van de impact op jouw werkomgeving, beschikt de zaag over een effectieve spaanblaasfunctie en de mogelijkheid tot aansluiting van een alleszuiger voor stofafzuiging. Hiermee creëer je een schonere werkplek en verleng je de levensduur van het gereedschap. De betrouwbaarheid van de Metabo STEB 65 is niet alleen terug te zien in de bouwkwaliteit maar ook in zijn veelzijdigheid voor diverse materialen, wat dit gereedschap een duurzame investering maakt voor elke klusser.

      Waarom de Metabo STEB 65 Quick SET Decoupeerzaag kopen bij ons?
      De keuze voor de juiste partner bij het aanschaffen van jouw gereedschappen kan net zo belangrijk zijn als het gereedschap zelf. Kies voor onze webshop en profiteer van zowel scherpe prijzen als een snelle levering. Wij snappen dat wanneer je eenmaal besloten hebt tot de koop van de Metabo STEB 65 Quick SET Decoupeerzaag, je niet kunt wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe zaag snel en veilig bij jou thuis wordt bezorgd. Maar het stopt niet bij snelheid alleen; onze webshop staat bekend om zijn brede assortiment en vriendelijke service. Welke vraag je ook hebt over onze producten of je bestelling, we staan altijd klaar om je te helpen. Ontdek de voordelen van het bestellen bij ons en maak jouw gereedschapscollectie compleet met de veelzijdige en krachtige Metabo STEB 65 Quick SET Decoupeerzaag.

      Aansluiting

      Quick

      Snoerlengte

      2,5

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Aantal slagen

      3000 rpm

      Afgegeven vermogen maximaal

      230 W

      Handgreep

      D-Greep

      Zaagcapaciteit metaal

      18 mm

      Snoerlengte (meting)

      2.5 m

      Pendelmechanisme

      Ja

      Opgenomen vermogen

      450 W

      Pendelstanden

      4

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Slaglengte

      18 mm

      Decoupeerzaag aansluiting

      T

      Zaagcapaciteit hout

      65 mm

      Zaagcapaciteit aluminium

      6 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430298669

      1x Inbussleutel
      2x 10 delige decoupeerzaaglbadenset in cassette
      1x Kunststof koffer

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster