usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo STEB 65 QUICK Decoupeerzaag - 450W - D-greep - variabel

Metabo STEB 65 QUICK Decoupeerzaag - 450W - D-greep - variabel
89,09
62,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo STEB 65 QUICK Decoupeerzaag
      Duik in de wereld van nauwkeurig en krachtig zagen met de Metabo STEB 65 QUICK Decoupeerzaag. Dit stukje techniek is niet zomaar een gereedschap; het is jouw betrouwbare partner in de kluswereld. Met een opgenomen vermogen van 450 Watt en een vermogen om door materialen tot 65 millimeter dikte te zagen, staat deze machine garant voor efficiëntie en kracht. Of je nu aluminium, metaal of hout onder handen neemt, de zaagcapaciteiten van deze machine laten je nooit in de steek. De beugelgreep met antislip softgrip-oppervlak biedt niet alleen comfort, maar geeft je ook de controle die je nodig hebt voor nauwkeurige snedes. Gecombineerd met het pendelmechanisme en de Metabo Quick voor gereedschapsloze zaagbladwissel, biedt deze decoupeerzaag een gebruikservaring die zowel moeiteloos als effectief is. En met de Vario (V)-elektronica kun je de slagfrequentie aanpassen aan het materiaal, waardoor je voor elke klus de perfecte instelling hebt.

      Veiligheid en duurzaamheid in één design
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwaarden die je zeker terugziet in de Metabo STEB 65 QUICK Decoupeerzaag. Met deze machine hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid tijdens het werken; de spaanblaasfunctie zorgt voor een schoon zicht op je werkoppervlak, terwijl de mogelijkheid om een alleszuiger aan te sluiten je werkplek vrij houdt van rondzwervend stof en spaanders. Deze functies dragen niet alleen bij aan je werkveiligheid, maar ook aan de duurzaamheid van zowel het gereedschap als je werkstuk. De D-greep handgreep biedt niet alleen comfort tijdens langdurig gebruik, maar ook de stabiliteit die nodig is voor precieze zaagsneden. Met vier pendelstanden en een slaglengte van 18 mm is deze decoupeerzaag ontworpen om te presteren, zonder in te leveren op veiligheid of duurzaamheid.

      Waarom deze decoupeerzaag bestellen bij ons?
      Nu je overtuigd bent van de kwaliteiten van de Metabo STEB 65 QUICK Decoupeerzaag, is het tijd om de volgende stap te zetten. Door dit topproduct te bestellen bij onze webshop, profiteer je van niet alleen een snelle levering maar ook van scherpe prijzen. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je naast deze decoupeerzaag alles vindt wat je nodig hebt voor je volgende klus. Onze vriendelijke service staat klaar om je te ondersteunen bij je aankoop, zodat je zorgeloos en snel kunt beginnen aan je volgende project. Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en een dienstverlening die ontworpen is met jou in gedachten. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een gemeenschap waar gereedschap niet alleen wordt gewaardeerd op kracht, maar ook op precisie en duurzaamheid.

      Aansluiting

      Quick

      Snoerlengte

      2,5

      Werkt op

      Netstroom

      Wat ga je doen?

      Laminaat leggen

      Aantal slagen

      3000 rpm

      Afgegeven vermogen maximaal

      230 W

      Handgreep

      D-Greep

      Zaagcapaciteit metaal

      18 mm

      Snoerlengte (meting)

      2.5 m

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      65 mm

      Pendelmechanisme

      Ja

      Opgenomen vermogen

      450 W

      Zaagcapaciteit metaal bij 90°

      6 mm

      Pendelstanden

      4

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Hoogte (Product)

      19.8 cm

      Breedte (Product)

      7 cm

      Zaagcapaciteit bij 90º

      65 mm

      Slaglengte

      18 mm

      Decoupeerzaag aansluiting

      T

      Zaagcapaciteit hout

      65 mm

      Gewicht (Product)

      1.9 kg

      Zaagcapaciteit aluminium

      6 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430289049

      1x Inbussleutel
       

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.