usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo SSE 1100 Reciprozaag in koffer - 1100W - variabel - snelwissel

Metabo SSE 1100 Reciprozaag in koffer - 1100W - variabel - snelwissel
Metabo SSE 1100 Reciprozaag in koffer - 1100W - variabel - snelwissel
Metabo SSE 1100 Reciprozaag in koffer - 1100W - variabel - snelwissel
Metabo SSE 1100 Reciprozaag in koffer - 1100W - variabel - snelwissel
Metabo SSE 1100 Reciprozaag in koffer - 1100W - variabel - snelwissel
158,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo SSE 1100 Reciprozaag: Een krachtpatser voor al jouw zaagwerkzaamheden
      Welkom bij de introductie van de Metabo SSE 1100 Reciprozaag, jouw nieuwe betrouwbare partner voor alle zaagklussen die precisie, kracht en veelzijdigheid vereisen. Dit paradepaardje onder de reciprozagen is uitgerust met een krachtige motor van 1100 Watt, waardoor je snel en effectief door verschillende materialen kunt zagen zonder in te boeten aan controle of comfort. De elegante machine is voorzien van een softgrip-handgreep, waarmee je in elke werkpositie comfortabel kunt zagen. Uniek aan dit model is het Metabo Quick-systeem voor gereedschapsloze zaagbladwissel en de mogelijkheid het zaagblad 180° te draaien, wat boven het hoofd werken aanzienlijk eenvoudiger maakt. Robuustheid is gegarandeerd dankzij een tandwielhuis van aluminium persgietwerk, terwijl de Vario (V)-elektronica je in staat stelt met regelbare slagfrequentie te werken, aangepast aan het materiaal. Of je nu invalzaagsnedes nodig hebt of de dieptegeleider gereedschapsloos wilt verstellen voor optimale gebruikmaking van het zaagblad; met deze zaag zijn vele soorten gebruik mogelijk.

      Veiligheid op de eerste plaats, zonder in te leveren op prestaties
      Bij het ontwerpen van de Metabo SSE 1100 Reciprozaag is er specifiek aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid. Dit model is uitgevoerd met transmissiebescherming tegen stof en spatwater, waardoor je machine een langere levensduur heeft en je zorgeloos kunt werken in diverse omgevingen. Het gereedschapsloze verstelbare dieptegeleider zorgt niet alleen voor een precieze zaagsnede maar ook voor veiliger gebruik, doordat je het zaagblad optimaal kunt benutten zonder onnodige risico's. De snelheidsschakelaar met vergrendelfunctie maakt continu gebruik mogelijk, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over het ongewenst aanpassen van de snelheid tijdens kritieke zaagmomenten. Zuiverheid in elk snede wordt ondersteund door een breed scala aan Metabo zaagbladen, specifiek afgestemd op dit model voor de meest uiteenlopende toepassingen.

      Bestel je Metabo Reciprozaag nu en profiteer van onze services
      Door te kiezen voor de aanschaf van de Metabo SSE 1100 Reciprozaag via onze webshop, verzeker je jezelf niet alleen van een topgereedschap maar ook van voordelen die onze service met zich meebrengt. Profiteer van scherpe prijzen, waardoor je niet alleen investeert in kwaliteit maar ook in waar voor je geld. Onze snelle levering garandeert dat je vrijwel meteen aan de slag kunt met je nieuwe aankoop, zonder lang te hoeven wachten op de voltooiing van je projecten. Bij ons staat klanttevredenheid centraal, vandaar dat onze vriendelijke service altijd klaarstaat om je te ondersteunen bij vragen of advies. Maak jouw gereedschapskist compleet met deze onmisbare zaag en ervaar zelf de perfecte combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Aantal slagen

      2600 rpm

      Slaglengte

      28 mm

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Afgegeven vermogen maximaal

      550 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430292971

      Artikelnummer

      79600

      Breedte (Product)

      9.1 cm

      Gewicht (Product)

      3.9 kg

      Hoogte (Product)

      16 cm

      1x Zaadblad
      1x Koffer

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.