usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo KS 85 FS Cirkelzaag incl. geleiderail - 2000W - 235mm

Metabo KS 85 FS Cirkelzaag incl. geleiderail - 2000W - 235mm
386,49
367,99

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo Set KS 85 FS Cirkelzaag: Kracht en precisie in één
      Duik in de wereld van hoogwaardig gereedschap met de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag inclusief geleiderail. Deze machine is een echte krachtpatser met een opgenomen vermogen van 2000 Watt en een toerental onbelast van 4500 omwentelingen per minuut, wat jouw zaagwerkzaamheden naar een hoger niveau tilt. De zaagblad diameter van 235 millimeter in combinatie met het asgat van 30 millimeter zorgt ervoor dat je verschillende materialen met gemak en precisie kan doorsnijden. Met een maximale zaagdiepte van 85 millimeter bij 90 graden en 65 millimeter bij een hoek van 45 graden, biedt deze cirkelzaag veelzijdigheid in ieder project. De toevoeging van een geleiderail verhoogt niet alleen de nauwkeurigheid, maar ook de veiligheid en het gebruiksgemak. Bovendien draagt de aansluiting voor stofafzuiging bij aan een schonere werkomgeving. Werkend op netstroom en uitgerust met een robuuste elektrische motor, is de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag de betrouwbare metgezel voor zowel de doe-het-zelver als de professional.

      Veilig en het milieu voorop met Metabo
      Veiligheid en duurzaamheid staan altijd voorop bij het gebruik van krachtig gereedschap zoals de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag. Dankzij de innovatieve technologie en het doordachte ontwerp staat deze cirkelzaag garant voor een betrouwbare en veilige gebruikservaring. Met de geleiderail heb je extra controle over je zaagwerk, wat niet alleen de kans op ongelukken verkleint, maar ook helpt bij het realiseren van precieze snedes. De stofafzuigingsaansluiting vermindert de hoeveelheid rondvliegend stof en zaagsel, waardoor je werkplek niet alleen schoner blijft, maar ook de gezondheid van de gebruiker wordt beschermd. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het gereedschap én de omgeving. Met de Metabo KS 85 FS cirkelzaag werk je niet alleen veilig, maar draag je ook bij aan een groenere wereld door het minimaliseren van afval en het verbeteren van de luchtkwaliteit in je werkomgeving.

      Waarom zou je bij ons bestellen?
      Kiezen voor de Metabo KS 85 FS Cirkelzaag via onze webshop betekent niet alleen dat je jezelf verzekert van hoogwaardig gereedschap, maar ook van een ongeëvenaarde klantenservice en gemak. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe cirkelzaag sneller in huis dan je denkt, klaar om elk project aan te pakken. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je altijd waar voor je geld krijgt. Ons uitgebreide assortiment garandeert dat je alles vindt wat je nodig hebt voor je volgende klus, allemaal op één plek. Maar we gaan verder dan dat; onze vriendelijke klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of bij het maken van de juiste keuze. Koop je Metabo KS 85 FS bij ons, dan kies je voor gemak, snelheid, en uitstekende service.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Inclusief geleiderail

      Ja

      Toerental onbelast

      4500 rpm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      65 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      85 mm

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      85 mm

      Is het een set?

      Ja

      Gewicht (Product)

      8.4 kg

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Zaagcapaciteit bij 90º

      85 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792184749

      Artikelnummer

      316486

      1x Metabo Set KS 85 FS cirkelzaag
      1x 24-tands hardmetalen schijf
      1x Parallelaanslag / geleider
      1x Stofzuigeradapter
      1x Inbussleutel
      1x Geleiderail 1,6 meter (art.629011000)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.