usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo HGE 23-650 LCD Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaboBox - 2300W

Metabo HGE 23-650 LCD Heteluchtpistool incl. accessoires in MetaboBox - 2300W
173,49
166,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo 603065500 Heteluchtpistool - Word de held van elke klus
      Op zoek naar precisie en kracht in één handig apparaat? Je zoektocht eindigt bij het Metabo HGE 23-650 LCD Heteluchtpistool. Dit beest van een heteluchtpistool tilt je kluservaring naar een hoger niveau met een nauwkeurige aansturing van zowel temperatuur als luchtverplaatsing, perfect afgestemd op diverse materialen en taken. Met een krachtige motor en een hoogwaardig keramisch verwarmingselement, ben je verzekerd van een ongekende duurzaamheid. De handige programmeerfunctie maakt regelmatig terugkerende taken een fluitje van een cent. Vergeet die oude strijkijzer-achtige tools. Dit heteluchtpistool biedt je een gigantische luchtverplaatsing van 30 kubieke meter per uur en een maximale temperatuur van maar liefst 650 Celsius, wat je helpt om alles te doen, van laswerk tot ontlakken. Plus, het ergonomisch ontwerp en de softgrip handgreep maken lange werkuren comfortabel en veilig. Dit is niet zomaar een heteluchtpistool; het is jouw nieuwe beste klusvriend.

      Veilig en duurzaam - Zekerheden in het leven zijn zeldzaam, dit pistool is er één van
      Bij elk gereedschap dat je kiest, speelt de betrouwbaarheid een cruciale rol. Het Metabo HGE 23-650 LCD heteluchtpistool biedt deze betrouwbaarheid op een presenteerblaadje. Het brengt niet alleen kracht en precisie in je werkplaats, maar zorgt ook voor een zorgeloos gebruik. Met een optimale apparaatkoeling en een hoogwaardige keramische verwarming, staat dit heteluchtpistool garant voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast zorgt de slimme inzet van een groot, slipvast, stabiel standvlak voor veilig werken, ook wanneer je handen even elders nodig zijn. Het LCD-display, duidelijk afleesbaar, maakt temperatuurbeheersing een koud kunstje en geeft je de controle die je nodig hebt. Of het nu gaat om krimpen, lassen of vormen, dit heteluchtpistool laat je niet in de steek. Het biedt de betrouwbaarheid en veiligheid die je wenst, zodat jij je volledig kunt richten op het creëren van meesterwerken.

      Bestellen maar - Jouw klusparadijs is slechts één klik verwijderd
      We snappen het, je bent druk. Je hebt geen tijd om dagenlang te wachten op dat essentiële stuk gereedschap dat je klus compleet maakt. Daarom beloven we je niet alleen een snelle levering maar ook een service die je met een brede glimlach achterlaat. Met één klik op de knop voeg je het Metabo HGE 23-650 LCD Heteluchtpistool toe aan je gereedschapscollectie en kun jij je weer richten op wat echt belangrijk is: het creëren en repareren. En vergeet niet, met ons enorme assortiment vind je altijd wat je zoekt, tegen prijzen die je portemonnee niet plunderen. Waar wacht je nog op? Laat dit heteluchtpistool het begin zijn van een nieuw avontuur, vol projecten die wachten om aangepakt te worden. Jouw klusprojecten zijn belangrijk voor ons. Daarom maken we het je gemakkelijk, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent: creëren met passie.

      Werkt op

      Netstroom

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Hoogte (Product)

      19.9 cm

      Display

      Ja

      Breedte (Product)

      8.3 cm

      Digitaal display

      Ja

      Maximale temperatuur

      650 °C

      Luchtverplaatsing

      30 m³/h

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792186095

      Artikelnummer

      316483

      1x Breedstraalmondstuk (50 mm)
      1x Reflectormondstuk
      1x Verloopmondstuk (9 mm)
      1x MetaBOX 145

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.