usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper - 950W - 6mm - variabel

Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper - 950W - 6mm - variabel
357,69

Verwachte leverdatum

30-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo 600618000 Rechte slijper
      Als je op zoek bent naar ongekende precisie en kracht in één handzaam apparaat, dan is de Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper jouw perfecte partner. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 950 Watt laat dit apparaat zien dat het klaar is voor elke klus. Dankzij de robuuste planeettransmissie met rustige loop, heb je altijd controle en een hoog koppel tot je beschikking. Wat dit gereedschap echt onderscheidt, is de combinatie van Asvergrendeling voor eenvoudige gereedschapwissel, Vario-Constamatic (VC)-volle-golf elektronica, en de unieke Metabo S-automatic veiligheidsuitschakeling. Deze laatste zorgt ervoor dat bij het blokkeren van het gereedschap de stroomtoevoer onmiddellijk wordt onderbroken, wat jouw veiligheid garandeert. Het zeer slanke en lichte ontwerp, samen met de afneembare rubber beschermkap, maakt het mogelijk om comfortabel en veilig te werken. Of je nu aan het frezen, schuren of polijsten bent, met de Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper is je gereedschap altijd zuiver ronddraaiend, dankzij de geharde en geslepen spantang.

      Veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel
      Bij de Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper staat niet alleen je project centraal, maar ook jouw veiligheid en de levensduur van het gereedschap. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de thermische overbelastingsbeveiliging die ervoor zorgt dat je apparaat niet oververhit raakt, wat de duurzaamheid ten goede komt. De herstartbeveiliging is een andere essentiële veiligheidsfeature die onbedoeld opnieuw opstarten voorkomt na stroomuitval. Deze twee systemen werken hand in hand om te zorgen dat je niet alleen met precisie, maar ook met een gerust hart aan het werk kunt. De robuuste Metabo Marathon-motor, gekoppeld aan de uitschakelkoolborstels, staat garant voor een lange levensduur, waardoor dit apparaat een investering is die zijn waarde blijft bewijzen. Het apparaat is bovendien geschikt voor de aandrijving van flexibele assen, waardoor zijn veelzijdigheid nog eens wordt benadrukt.

      Waarom je niet langer hoeft te zoeken
      Het aanschaffen van de Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper via onze webshop brengt tal van voordelen met zich mee. Ten eerste, ben je verzekerd van een supersnelle levering, waardoor je bijna direct aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. Ten tweede, profiteer je van scherpe prijzen die het nog aantrekkelijker maken om dit topapparaat in huis te halen. Maar dat is nog niet alles; naast deze voordelen biedt onze webshop ook een groot assortiment aan gereedschappen, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Onze vriendelijke service staat klaar om je te helpen met al je vragen en advies te geven waar nodig. Je wordt niet alleen voorzien van een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook van een klantervaring die je nergens anders vindt. Kies voor de Metabo GE 950 G Plus Rechte slijper en maak het verschil in je volgende project.

      Diameter schacht

      6

      Toerental onbelast

      8700 rpm

      Diameter schacht mm

      6

      Breedte (Product)

      6.8 cm

      Hoogte (Product)

      7.8 cm

      Opgenomen vermogen

      950 W

      EAN

      4007430212412

      Artikelnummer

      79031

      1x Spantang 6 mm
      1x Rubber beschermkap
      1x Handgreep
      1x Steeksleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.