usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor + LPZ-4 toebehorenset - 1500W - 8 bar - 24L - 100 l/min

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor + LPZ-4 toebehorenset - 1500W - 8 bar - 24L - 100 l/min
233,29

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van de Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor
      Als je op zoek bent naar een krachtige en robuuste compressor die je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt, dan is de Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor jouw ideale partner. Deze compressor, compleet met een handige LPZ-4 toebehorenset, blinkt uit in eenvoud en efficiëntie voor diverse industriële toepassingen. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1500 Watt en een luchtopbrengst van 100 liter per minuut, tackel je elk project met gemak. De olieloze motor zorgt voor minder onderhoud en eenvoudig transport. Wat deze compressor echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de werkdruk precies af te stemmen op jouw specifieke behoeftes, dankzij de handige drukregelaar met manometer. Niet te vergeten de goede koude start door de drukschakelaar met drukontlastklep en de overbelastingsbeveiliging die de motor tegen oververhitting beschermt. Bovendien maken de rubberen, stabiele wielen en de rubberen trekgreep deze compressor verrassend mobiel. En met een tankinhoud van 24 liter en een maximale druk van 8 Bar ben je verzekerd van voldoende power voor al jouw klussen, van banden oppompen tot en met andere netstroombehoeften.

      Veiligheid en duurzaamheid in één pakket
      De Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor is niet alleen een krachtpatser in gebruik, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid en veiligheid. Deze compressor biedt niet alleen een olievrije werking, wat het onderhoud vereenvoudigt en de kans op olielekken tot een minimum beperkt, maar zorgt ook voor een gezondere werkomgeving. Daarnaast is er extra aandacht besteed aan jouw veiligheid. De ingebouwde overbelastingsbeveiliging houdt de motor in topconditie zonder gevaar voor oververhitting. Maar wat echt indruk maakt, is de 10 jaar ketelgarantie tegen doorroesten, wat getuigt van de hoge kwaliteit en de langdurige betrouwbaarheid die Metabo biedt. Met de extra manometer voor keteldruk en de stabiele, rubberen wielen ben je verzekerd van een veilig, betrouwbaar en duurzaam hulpmiddel dat je niet in de steek laat, ongeacht de omstandigheden.

      Bestel vandaag nog en ervaar het gemak
      Wanneer je kiest voor de Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor, kies je niet alleen voor topkwaliteit gereedschap, maar ook voor het gemak en de voordelen die onze webshop biedt. Met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen, terwijl je kunt rekenen op een snelle levering rechtstreeks naar je deur. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of advies te geven. We begrijpen het belang van efficiëntie en betrouwbaarheid, zowel in de producten die we aanbieden als in onze service. Daarom zetten we net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat jouw aankoopervaring soepel en zonder zorgen verloopt. Maak vandaag nog de keuze voor de Metabo Basic 250-24 W OF SET Compressor en geef je projecten de kracht en precisie die ze verdienen.

      Werkt op

      Netstroom

      Wat ga je doen?

      Banden oppompen

      Tank inhoud

      24 l

      Luchtopbrengst

      100 l/min

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Maximale druk bar

      8 Bar

      Type aansluiting compressor

      Euro

      Olievrij

      Ja

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430278043

      Artikelnummer

      81890

      1x Universele snelkoppeling
      1x Trekgreep met rubber bekleding
      1x Blaaspistool
      1x Bandenpomp met spanningsmeter
      1x Verfspuitpistool met voorraadbeker
      1x PA-spiraalslang

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster