usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI GP3VWAZ Rechte slijper - 760W - 25mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

HiKOKI GP3VWAZ Rechte slijper - 760W - 25mm
231,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      HiKOKI GP3VWAZ Rechte slijper - Kracht en finesse voor je klus
      Ontdek de HiKOKI GP3VWAZ rechte slijper: jouw nieuwe partner in de wereld van precisiewerk en krachtige prestaties. Met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 760 Watt is deze rechte slijper een ware krachtpatser in je gereedschapskist. Maar kracht is niet alles; de HiKOKI GP3VWAZ onderscheidt zich ook door een variabel toerental, waardoor je de volledige controle houdt over elke klus. Dankzij de aanloopstroombegrenzing en constante snelheid ga je niet alleen krachtig, maar ook uiterst nauwkeurig te werk. En dat alles met comfort, want de smalle greep van slechts 200 mm zorgt voor een optimale handzaamheid. Met een diameter van de schacht van 6 mm, een hoogte van slechts 10 cm en een breedte van 13,5 cm, biedt deze slijper een compact en efficiënt design voor een veelvoud aan klussen. Zeg hallo tegen de combinatie van kracht, precisie en comfort.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Met de HiKOKI GP3VWAZ rechte slijper haal je niet alleen een krachtig, maar ook een veilig en duurzaam stuk gereedschap in huis. De geavanceerde aanloopstroombegrenzing helpt niet alleen om de veiligheid van jou en je omgeving te waarborgen, maar verlengt ook de levensduur van de machine door de soepele opstart. Doordat je altijd een constante snelheid behoudt, zelfs onder belasting, kun je rekenen op betrouwbare resultaten, keer op keer. Het respect voor precisie en veiligheid maakt de HiKOKI GP3VWAZ een betrouwbare compagnon voor zowel de doorgewinterde professional als de gedreven doe-het-zelver. Laat je niet meer beperken door je gereedschap, maar haal het maximale uit je projecten met een rechte slijper die zowel duurzaam als veilig is.

      Scoor jouw voordelen in de webshop
      Waarom de HiKOKI GP3VWAZ rechte slijper juist bij onze webshop bestellen? Ten eerste geniet je van een snelle levering, waardoor je direct aan de slag kunt met je volgende project. Daarnaast kies je voor een aankoop bij een webshop met een groot assortiment, waardoor je altijd het juiste gereedschap voor jouw klus vindt. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je niet alleen investeert in kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook in waarde voor je geld. En last but not least, onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen bij je keuze en eventuele vragen. Kies voor de combinatie van professionele prestaties, veilig en duurzaam klussen en de voordelen van bestellen bij een webshop die jouw klusserhart sneller laat kloppen.

      Diameter schacht

      6

      Toerental onbelast

      29000 rpm

      Diameter schacht mm

      6

      Hoogte (Product)

      10 cm

      Breedte (Product)

      13.5 cm

      Opgenomen vermogen

      760 W

      EAN

      4966376277704

      2x Sleutels
      1x Spantang - 6mm

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster