usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI FDV16VB2U3Z Klopboormachine in koffer - 550W

HiKOKI FDV16VB2U3Z Klopboormachine in koffer - 550W
69,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Kickstart je projecten met de HiKOKI FDV16VB2U3Z Klopboormachine
      Op zoek naar een klopboormachine die compactheid met kracht combineert? De HiKOKI FDV16VB2U3Z is precies wat je nodig hebt. Met een opgenomen vermogen van 550 Watt, staat dit lichtgewicht gereedschap garant voor prestaties. Zijn compacte formaat, met een lengte van slechts 259 mm, hoogte van 198 mm en breedte van 67 mm, maakt het de ideale partner voor elke klus. Uitgerust met een snelspanboorhouder van 13 mm en een soft grip, biedt deze klopboormachine een uitzonderlijk gebruikscomfort. De grote schakelaar met instelbaar toerental, welke oploopt tot 2900 omwentelingen per minuut, verzekert precisie in elk project, of je nu werkt met hout (boorcapaciteit van 25 mm), staal (boorcapaciteit van 13 mm), of steen (boorcapaciteit van 16 mm). Met maar liefst 46400 slagen per minuut tackel je moeiteloos elk uitdaging.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Duurzaamheid en veiligheid staan voorop bij de HiKOKI FDV16VB2U3Z Klopboormachine. Ontworpen met een soft grip voor een stevige controle, minimaliseert deze boormachine trillingen en vermoeidheid tijdens langdurig gebruik. Het elektrische hart van de machine zorgt voor een betrouwbare prestatie, elke keer weer, zonder in te boeten op kracht. Met zijn maximale aandraaimoment van 9 Newton, levert deze klopboormachine consistente resultaten op verschillende materialen, waaronder hout, staal en steen. De slimme constructie en de keuze van materialen staan garant voor een langdurige inzetbaarheid van deze klopboormachine, waardoor je langer plezier hebt van je investering. Dit alles wordt ondergebracht in een handige koffer, waardoor opbergen en vervoeren van je gereedschap nog nooit zo eenvoudig was.

      Waarom je de HiKOKI FDV16VB2U3Z bij ons moet halen
      Kies voor de HiKOKI FDV16VB2U3Z Klopboormachine en profiteer niet alleen van een uitzonderlijk gereedschap, maar ook van onze webshop voordelen. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe klopboormachine sneller in huis dan je 'klaar voor de klus' kunt zeggen. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke taak het juiste gereedschap vindt. Bovendien staan onze vriendelijke service en scherpe prijzen garant voor een winkelervaring die net zo bevredigend is als het afronden van je projecten met de HiKOKI FDV16VB2U3Z. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van efficiëntie en precisie, en maak vandaag nog de keuze voor kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Lengte (Product)

      259 mm

      Toerental onbelast, bereik

      0-2900

      Hoogte (Product)

      198 mm

      Geschikt voor materiaal

      Hout, Steen, Staal

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Opgenomen vermogen

      550 W

      Aandraaimoment maximaal

      9 N

      Gewicht (Product)

      1.5 kg

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      25 mm

      Breedte (Product)

      67 mm

      Aantal slagen

      46400 rpm

      Boorcapaciteit steen

      16 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376298440

      Artikelnummer

      115509

      1x handgreep
      1x diepteaanslag
      1x kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.