Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Schakelkastsleutel

Als professional in de bouw en renovatie heb je vast al kennisgemaakt met het krachtige gereedschap dat bekend staat als de schiethamer. Deze innovatieve hamer maakt gebruik van pneumatische of brandstofkracht om spijkers, nagels en bevestigingsmiddelen met grote snelheid en precisie in diverse materialen te schieten.

De kracht achter de schiethamer

Een schiethamer is niet zomaar een hamer. Door de combinatie van snelheid en kracht kunnen spijkers in een fractie van een seconde volledig in hout of ander materiaal worden geschoten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een strakke en professionele afwerking. De meeste modellen zijn uitgerust met een magazijn waarin een reeks spijkers of nagels wordt geladen, waardoor je continu kunt werken zonder constant te moeten herladen. Wist je trouwens dat de eerste schiethamers al in de vroege 20e eeuw werden geïntroduceerd? Ze hebben sindsdien een lange weg afgelegd qua technologie en efficiëntie.

Veiligheid en toepassing van de schiethamer

Het juiste gebruik van een schiethamer is essentieel. Gezien de kracht waarmee spijkers worden afgeschoten, is veiligheid van groot belang. Draag altijd veiligheidsbrillen en gehoorbescherming. Zorg ervoor dat het doeloppervlak stevig en geschikt is voor het type spijker of nagel dat je gebruikt. De schiethamer is ideaal voor taken zoals framing, dakbedekking en afwerking. Of je nu een groot bouwproject hebt of gedetailleerd timmerwerk doet, er is altijd een schiethamer die past bij jouw specifieke klus.

Kies voor Fixami

Waarom zou je jouw schiethamer bij Fixami kopen? Allereerst bieden we een groot online assortiment schiethamers van topmerken. Of je nu een instapmodel nodig hebt of gaat voor het neusje van de zalm, wij hebben het in huis. En altijd tegen scherpe online prijzen. Daarnaast profiteer je van onze snelle levering, dankzij onze eigen voorraad. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe gereedschap. En heb je advies nodig? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Kies voor kwaliteit, efficiëntie en service. Kies voor Fixami!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is