Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Paleerijzer

Als professional in de bouw of renovatie heb je vast al eens kennisgemaakt met het paleerijzer. Het is zo'n stuk gereedschap dat niet direct opvalt in de gereedschapskist, maar van onschatbare waarde is bij specifieke klussen. Voor wie minder bekend is met het paleerijzer: het is een handgereedschap dat voornamelijk wordt gebruikt voor het wegsteken of uitkrabben van voegspecie tussen metselstenen.

De veelzijdige kracht van het paleerijzer

Hoewel het design van een paleerijzer relatief eenvoudig lijkt, is het ontwerp perfect afgestemd op de taak. Met zijn platte, enigszins flexibele blad en scherpe rand is hij ideaal voor het verwijderen van oude, beschadigde voegen zonder de omliggende stenen te beschadigen. Bovendien is de handgreep zo vormgegeven dat je stevig kunt drukken zonder je hand te belasten. Een interessant feit is dat veel professionals zweren bij de kwaliteit van hun paleerijzer en beweren dat ze hun specifieke stijl kunnen herkennen aan de manier waarop ze hun paleerijzer hanteren.

Jouw paleerijzer correct gebruiken

Als je met een paleerijzer aan de slag gaat, is het belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. Zorg ervoor dat het gebied dat je wilt bewerken vrij is van los puin en stof. Start altijd met een kleine test om te zien hoe de voeg reageert. Het paleerijzer is ideaal voor smalle voegen en hoekjes waar groter gereedschap moeilijk bij kan. Zorg ervoor dat je het ijzer in een hoek van ongeveer 45 graden houdt en maak korte, gecontroleerde bewegingen. Door regelmatig je paleerijzer te slijpen, behoud je de optimale werking en precisie.

Waarom kiezen voor Fixami?

Op zoek naar een paleerijzer van topkwaliteit? Dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Niet alleen profiteer je van ons groot online assortiment, waarin we diverse types en merken paleerijzers aanbieden, maar je geniet ook van een snelle levering. Dat betekent dat wanneer je vandaag bestelt, je vaak morgen al aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben over het juiste paleerijzer voor jouw klus, dan staan onze experts altijd klaar met persoonlijk advies. Bij Fixami combineren we top service met kennis van zaken, zodat jij altijd het beste in huis haalt.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is