NL

FR

Prijs

Kraspen

Een kraspen is een eenvoudig, maar essentieel stuk gereedschap dat elke professional in zijn of haar gereedschapskist zou moeten hebben. Met zijn scherpe, geharde punt wordt de kraspen gebruikt om lijnen en markeringen op metalen of andere harde oppervlakken te maken. Of je nu een monteur, timmerman, of metaalbewerker bent, de kraspen zal je helpen bij het uitlijnen en meten van je werk.

De kraspen: Meer dan zomaar een puntig gereedschap

Wat maakt een kraspen zo speciaal? Het zit allemaal in het ontwerp. De scherpe, geharde stalen punt is perfect voor het krassen van markeringen, terwijl het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip. Er zijn zelfs verstelbare krassenpennen waarmee je de lengte van de punt kunt aanpassen. Hiermee kun je gemakkelijk verschillende materialen bewerken. De kraspen is niet alleen nuttig voor markeringen; het is ook een perfect hulpmiddel om verf of roest te verwijderen. Interessant genoeg was dit gereedschap oorspronkelijk bedoeld voor kunstenaars om lijnen in plaatmateriaal te krassen voordat het in de industrie terechtkwam.

De kunst van het gebruik van de kraspen

De kraspen vereist precisie en een vaste hand. Om rechte lijnen te maken, gebruik je een liniaal of een ander recht voorwerp als geleider. Plaats de punt van de kraspen tegen het oppervlak en oefen een constante druk uit terwijl je de pen langs de geleider beweegt. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid druk te gebruiken om het materiaal niet te beschadigen. En vergeet niet dat een goed onderhouden kraspen veel efficiënter is, dus houd die punt scherp!

Waarom jouw kraspen kopen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we de behoeften van professionals. Daarom bieden we een groot online assortiment krassenpennen van topmerken. Onze scherpe online prijzen betekenen dat je altijd de beste deal krijgt. En dankzij onze eigen voorraad zijn de meeste krassenpennen direct leverbaar. Maar het stopt niet bij snelle levering; we staan ook klaar om je persoonlijk advies te geven, zodat je de perfecte kraspen kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Fixami is jouw go-to plek voor kwaliteit, prijs, en service. Ontdek nu onze collectie en ervaar het verschil zelf!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is