Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Betonschaar

Als professional ken je het belang van het juiste gereedschap voor de klus. Als het aankomt op het knippen van harde materialen zoals metaal en betonbewapening, is de betonschaar het ideale hulpmiddel. Dit robuuste en krachtige gereedschap stelt je in staat om met precisie en kracht door zware materialen te snijden, een taak die met andere gereedschappen bijna onmogelijk zou zijn.

De indrukwekkende kracht van de betonschaar

Wat maakt een betonschaar zo bijzonder? Ten eerste is het vervaardigd van gehard staal, waardoor het bestand is tegen de druk en slijtage van het knippen van harde materialen. De speciale hefboomwerking zorgt ervoor dat je met minimale inspanning maximaal resultaat bereikt. De bladen zijn specifiek ontworpen om de hardste materialen aan te kunnen, zoals betonstaal en dikke draad. En hier is een interessant detail: hoewel het "betonschaar" heet, is het ironisch dat het eigenlijk niet geschikt is om door beton zelf te knippen. Het is specifiek bedoeld voor de stalen bewapening binnenin het beton!

Veilig en effectief met de betonschaar werken

Hoewel de betonschaar ontworpen is voor zwaar gebruik, is het essentieel om deze op de juiste manier te gebruiken. Altijd knippen met de schaar loodrecht op het materiaal en zorg ervoor dat de schaar goed vastgehouden wordt, liefst met beide handen. Voor de veiligheid is het ook raadzaam om beschermende handschoenen te dragen. Regelmatig onderhoud, zoals het smeren van de scharnierpunten, zorgt ervoor dat je betonschaar soepel blijft werken en zijn levensduur verlengt.

Waarom je betonschaar kopen bij Fixami?

Of je nu een ervaren vakman bent of net begint, bij Fixami vind je een groot online assortiment aan betonscharen van topkwaliteit. En we begrijpen dat als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, je niet lang wilt wachten. Daarom profiteer je bij ons van een snelle levering. Zo kun je snel aan de slag met je project. Onze scherpe online prijzen en top service maken de ervaring compleet. Kies voor Fixami en zorg ervoor dat je altijd het beste gereedschap voor jouw klus in handen hebt.

Categorie

  27 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is