Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Stoomreiniger accessoires

Stoomreinigers zijn een geweldig hulpmiddel om grondig schoon te maken en bacteriën te doden zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Maar met de juiste stoomreiniger accessoires kun je deze krachtige machines omtoveren tot multitasking wonderen, geschikt voor een reeks schoonmaaktaken in heel je huis. Laten we eens kijken wat stoomreiniger accessoires te bieden hebben.

De magie van stoomreiniger accessoires

Stoomreiniger accessoires verhogen de veelzijdigheid van je stoomreiniger aanzienlijk. Van voegborstels die helpen bij het schoonmaken van tegelvoegen, tot bekledingstoelen voor het opfrissen van meubels en autostoelen, er zijn accessoires voor bijna elke klus. Ze zijn ontworpen om diep in oppervlakken door te dringen en zelfs de meest hardnekkige vuil en vlekken te verwijderen. Wist je trouwens dat sommige stoomreiniger accessoires zelfs gebruikt kunnen worden om ramen en spiegels streepvrij schoon te maken?

Het juiste gebruik van stoomreiniger accessoires

Hoewel stoomreiniger accessoires ontworpen zijn om het schoonmaken makkelijker te maken, is het belangrijk om ze correct te gebruiken. Kies eerst het juiste accessoire voor de klus. Bevestig het vervolgens stevig aan de stoomreiniger om te voorkomen dat het tijdens het schoonmaken losraakt. Vergeet niet om het accessoire na gebruik te reinigen en op te bergen om de levensduur te verlengen.

Waarom kiezen voor stoomreiniger accessoires van Fixami?

Bij Fixami, bieden we een groot online assortiment aan stoomreiniger accessoires, waardoor we zeker zijn dat je vindt wat je nodig hebt. Daarnaast zorgen onze scherpe online prijzen ervoor dat je nooit te veel betaalt voor je accessoires. Onze snelle levering betekent dat je je bestelling binnen no-time in huis hebt, zodat je direct aan de slag kunt met je schoonmaakklus. Met Fixami maak je van je stoomreiniger een echte allrounder!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is