Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Gereedschapstracker

Als jij je kostbare gereedschap nooit meer uit het oog wilt verliezen, dan is een gereedschapstracker precies wat je nodig hebt. Deze slimme apparaatjes helpen je om je gereedschap op te sporen als het zoek is geraakt, of om je inventaris bij te houden. Ideaal voor zowel de professionele vakman als de enthousiaste doe-het-zelver.

De kracht van de gereedschapstracker

De gereedschapstracker is een klein, robuust en waterdicht apparaatje dat je gemakkelijk aan elk stuk gereedschap kunt bevestigen. Het werkt op basis van GPS-technologie, waardoor je je gereedschap altijd en overal kunt opsporen. De meeste trackers hebben ook een handige app, zodat je de locatie van je gereedschap direct op je smartphone kunt zien. Wist je dat er tegenwoordig zelfs gereedschapstrackers bestaan die je kunt integreren met andere software voor voorraadbeheer? Hierdoor kun je ook je voorraad en uitleen van gereedschappen gemakkelijk in de gaten houden.

Gereedschapstracker: meer dan alleen locatiebepaling

Een gereedschapstracker is niet alleen handig om je gereedschap terug te vinden als het zoek is geraakt. Je kunt het ook gebruiken om bij te houden welk gereedschap je hebt uitgeleend en aan wie, om je voorraad te beheren, en zelfs om diefstal te voorkomen. Door regelmatige updates van de locatie van je gereedschap op je telefoon, kun je namelijk snel actie ondernemen als er iets niet klopt. Zo houd je altijd controle over je gereedschap.

Bij Fixami kun je rekenen op een groot online assortiment aan gereedschapstrackers. Dus of je nu een groot bedrijf runt of een enthousiaste doe-het-zelver bent, je vindt altijd een tracker die bij je past. En dankzij onze snelle levering kun je snel aan de slag met het beveiligen van je gereedschap. Vergeet niet, een verloren stuk gereedschap is meer dan alleen de vervangingskosten. Het is ook de tijd die je kwijt bent aan het zoeken of opnieuw aanschaffen, en de frustratie van het onderbreken van je project. Met een gereedschapstracker behoren die zorgen tot het verleden.

Categorie

  0 artikelen

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is