usp1
usp2
usp3

NL

FR

Nedo mEssfix Telescopische meetstok - 5m

Nedo mEssfix Telescopische meetstok - 5m
335,09

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Nedo 580 111 Meetstok - Een onmisbare maatstaf voor elke professional
   De Nedo mEssfix Telescopische meetstok - 5m is hét instrument dat professionaliteit en precisie uitstraalt in elke maatvoering. Vergeet het gedoe met onhandige meetlinten of het risico op onnauwkeurigheden met deze innovatieve meetstok. De Nedo mEssfix heeft zich duizenden keren bewezen en staat bekend als het origineel onder de telescopische meetstokken. De eenvoud van plaatsen, uittrekken en direct aflezen op het analoge display maakt het tot een geliefd gereedschap. Of je nu in de bouw, kozijnenbouw of interieurbouw werkt, de meetstok is door zijn robuustheid en betrouwbaarheid een onontbeerlijk instrument. Het unieke combilibel op de buitenste buis maakt meten in zowel verticale als horizontale positie eenvoudiger dan ooit. De metalen meetband en het stabiele opwikkelmechanisme garanderen ook onder extreme belastingen de hoogste nauwkeurigheid. Dankzij de tolerantieklasse II en een meetlengte van 5 meter is de Nedo mEssfix Telescopische meetstok jouw professional voor elke uitdaging.

   Veilig meten op elk niveau
   Met de Nedo mEssfix Telescopische meetstok - 5m in jouw gereedschapskist hoef je je geen zorgen meer te maken over de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van je metingen. Deze meetstok is ontworpen met het oog op duurzaamheid en veiligheid, zodat je zonder zorgen kunt focussen op het echte werk. Het geheim? Een ingebouwde metalen meetband gecombineerd met een extreem stabiel opwikkelmechanisme zorgt ervoor dat je metingen altijd kloppen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Het maakt niet uit of je werkzaamheden in de hoogte of op de grond plaatsvinden, de Nedo mEssfix komt altijd perfect tot zijn recht. De combilibel zorgt ervoor dat je zowel in verticale als horizontale posities eenvoudig kunt meten, waardoor je werk een stuk efficiënter wordt. Met deze meetstok kun je vertrouwen op gereedschap dat gemaakt is voor professionals, door professionals. Verhoog je maatstaf voor veiligheid en precisie met de Nedo mEssfix.

   Haal de precisie in huis
   Waarom zou je kiezen voor de Nedo mEssfix Telescopische meetstok - 5m van onze webshop? Simpel, omdat wij de waarde van precisie, snelheid en betrouwbaarheid begrijpen. Bij ons vind je niet alleen een groot assortiment aan professioneel gereedschap, maar ook de garantie van scherpe prijzen en een vriendelijke service. Kies voor een leverancier die net zo betrouwbaar is als het gereedschap dat je gebruikt. Met onze snelle levering kun je binnen no time aan de slag met de Nedo mEssfix en al je projecten naar een hoger niveau tillen. Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de snel bewegende wereld van bouw en renovatie. Daarom bieden wij jou de snelle en betrouwbare service die jouw projecten verdient. Laat geen ruimte voor fouten en kies voor de precisie van Nedo mEssfix voor al jouw professionele metingen.

   Meetlengte

   5 m

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   4016054012896

   1x Beschermhoes

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.