NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien

Accu grasschaar

Als professional in tuinonderhoud weet je hoe belangrijk precisie en flexibiliteit zijn bij het afwerken van groene ruimtes. Enter de accu grasschaar. Dit innovatieve gereedschap combineert de precisie van een traditionele grasschaar met het gemak en de duurzaamheid van een accugereedschap, waardoor je sneller, langer en met meer nauwkeurigheid kunt werken.

Accu Grasschaar: Kracht ontmoet precisie

Een accu grasschaar is niet zomaar een stuk gereedschap; het is jouw partner in perfectie. Dankzij het draadloze design hoef je je geen zorgen te maken over het slepen met kabels of het zoeken naar een stopcontact. De meeste modellen zijn uitgerust met hoogwaardige lithium-ionbatterijen die zorgen voor een langdurige werking zonder vermogensverlies. Bovendien zijn ze ontworpen voor comfort met ergonomische handgrepen, wat betekent dat je langer kunt werken zonder vermoeidheid. Heb je je ooit afgevraagd wanneer de eerste accu grasschaar werd geïntroduceerd? Hoewel traditionele grasscharen al eeuwen in gebruik zijn, kwamen de eerste accu-aangedreven versies pas in de late 20e eeuw op de markt en hebben sindsdien tuiniers over de hele wereld veroverd.

Optimaal gebruik van jouw accu grasschaar

Het gebruik van een accu grasschaar is vrij eenvoudig, maar er zijn enkele tips die je kunnen helpen om het meeste uit jouw apparaat te halen. Ten eerste, zorg ervoor dat de schaar volledig is opgeladen voordat je begint, zodat je niet midden in een klus zonder stroom komt te zitten. Reinig de bladen regelmatig om te zorgen voor een schone snede en om de levensduur van het apparaat te verlengen. En zoals bij alle scherpe gereedschappen, zorg ervoor dat je de schaar veilig opbergt buiten het bereik van kinderen.

Waarom jouw accu grasschaar kiezen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat je gereedschap niet alleen functioneel, maar ook betrouwbaar moet zijn. Daarom bieden we een groot online assortiment van topmerken om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit krijgt. En met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten voordat je met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Onze concurrerende prijzen en ongeëvenaarde klantenservice maken de deal alleen maar zoeter. Kies voor Fixami en ervaar het verschil zelf!

16 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is