usp1
usp2
usp3

NL

FR

Stanley STHT1-77142 Laserafstandsmeter - 60m

Stanley STHT1-77142 Laserafstandsmeter - 60m-image
123,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alles wat je moet weten over de Stanley STHT1-77142 Afstandsmeter
   Ben je op zoek naar een betrouwbare metgezel voor al jouw meetwerk? Zoek dan niet verder dan de Stanley STHT1-77142 laserafstandsmeter. Met een nauwkeurigheid van maar liefst 1,5 millimeter zorgt dit apparaat ervoor dat je altijd de juiste afstanden, oppervlaktes en volumes berekent. Of je nu bezig bent met een renovatieproject of de inrichting van een nieuwe ruimte, deze afstandsmeter biedt jou de precisie die je nodig hebt. Dankzij de geavanceerde opties zoals een optelfunctie, berekeningen via Pythagoras voor indirecte hoogtemeting en een automatische slaapstand om energie te besparen, is deze tool ontworpen voor efficiëntie. De rode laser zorgt voor duidelijke zichtbaarheid terwijl de Bluetooth-verbinding met smartphones via de STANLEY® Smart Connect™ App het mogelijk maakt om metingen snel vast te leggen en aangepaste plattegronden te creëren. Het kleurentouchscreen maakt de bediening intuïtief en de IP54-waarde garandeert de duurzaamheid van het apparaat, zelfs in stoffige omgevingen. Met een meetbereik tot 60 meter en diverse handige functies zoals een geheugenfunctie, is de Stanley STHT1-77142 dé oplossing voor elke meetuitdaging.

   Veilig en duurzaam meten voor elk project
   De Stanley STHT1-77142 laserafstandsmeter heeft niet alleen een IP54-waarde waardoor hij bestand is tegen stof en water, maar is tevens ontworpen met jouw gemak en veiligheid in gedachten. De duurzaamheid van dit apparaat betekent dat je kunt vertrouwen op nauwkeurige metingen, keer op keer, zonder je zorgen te maken over slijtage bij frequent gebruik. Zijn robuuste ontwerp, gekoppeld aan de automatische energiebesparende functies zoals de automatische slaapstand, betekent dat je minder vaak batterijen hoeft te wisselen, wat zowel kostenbesparend als beter voor het milieu is. Of je nu binnen werkt of buiten aan de slag moet (hoewel dit apparaat primair bedoeld is voor binnengebruik), de Stanley STHT1-77142 afstandsmeter biedt de betrouwbaarheid en duurzaamheid die essentieel zijn voor professionals en doe-het-zelvers die hun uitrusting serieus nemen.

   Waarom bestellen bij onze webshop een slimme zet is
   Niet alleen brengt de Stanley STHT1-77142 laserafstandsmeter precisie en efficiency naar jouw projecten, maar het bestellen van dit product bij onze webshop voegt daar nog een laag gemak aan toe. Met een snelle levering zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. Ons ruime assortiment biedt bovendien alles wat je nodig hebt voor zowel kleine als grote projecten, tegen scherpe prijzen die je portemonnee tevreden stellen. Maar daar houdt het niet op: onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies, waardoor je ervaring met ons zowel plezierig als ongecompliceerd is. Kies voor de Stanley STHT1-77142 laserafstandsmeter en ervaar zelf het gemak en de voordelen van bestellen bij onze webshop.

   Type meetgereedschap

   Afstandsmeter

   Meetbereik

   60 m

   Oppervlakte volumeberekening

   Ja

   Bluetooth

   Ja

   Laserklasse

   Klasse 2

   Opslagfunctie

   Ja

   Optel aftelfunctie

   Ja

   Indirecte pythagoras meting

   Ja

   Laserkleur

   Rood

   IP waarde

   IP54

   Geschikt voor buiten

   Nee

   Werkt op

   Batterij

   Aantal lijnen

   1

   Nauwkeurigheid

   1.5 mm

   Diameter werkbereik

   120 m

   Zelfnivellerend

   Nee

   EAN

   3253561771422

   Artikelnummer

   316007

   Gewicht (Product)

   100 g

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.