Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Passchier Terpo

Categorie

  Passchier Terpo: jouw partner voor robuust en betrouwbaar gereedschap

  Als professional ben je op zoek naar gereedschap dat even betrouwbaar en deskundig is als jijzelf. Dat begrijpen we bij Passchier Terpo maar al te goed. Dit Belgische merk is meer dan zomaar een naam in de gereedschapswereld. Passchier Terpo heeft een rijke historie van innovatie en vakmanschap, en biedt een uitgebreid assortiment aan gereedschappen die ontworpen zijn om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid staan bij dit merk hoog in het vaandel.

  De unieke touch van Passchier Terpo: waarom kiezen voor minder?

  Waar Passchier Terpo echt in uitblinkt, is de aanhoudende focus op innovatie en gebruiksgemak. Of je nu een elektricien, loodgieter of bouwvakker bent, er is altijd een tool die perfect aansluit bij jouw behoeften. Unieke ergonomische ontwerpen maken het langdurig werken minder vermoeiend en verhogen jouw productiviteit. En om het nog interessanter te maken: Passchier Terpo is het eerste merk dat een milieuvriendelijke accu voor elektrisch gereedschap heeft geïntroduceerd. Innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand.

  Waarom Passchier Terpo bestellen bij Fixami? Snelle levering en scherpe prijzen!

  Bij Fixami willen we dat jij het beste uit jezelf en je gereedschap kunt halen. Daarom is de keuze voor Passchier Terpo een slimme zet. En dat is nog niet alles. Dankzij onze snelle levering kun je bijna direct aan de slag met je nieuwe aankopen. We bieden ook scherpe online prijzen waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Snelle levering en een scherpe prijs: dat zijn de voordelen die je ervaart als je Passchier Terpo-producten koopt bij Fixami. Een win-winsituatie voor elke professional!

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is