Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Meer van onze merken

Wat is Black Friday? 

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten. De vierde donderdag van november vieren ze daar Thanksgiving Day. Op de dag erna, Black Friday, start het seizoen voor kerstinkopen. Winkeliers geven hoge kortingen op Black Friday. Sinds een aantal jaar is Black Friday ook bekend in Nederland. Bij Gereedschapcentrum geven we niet alleen tijdens Black Friday korting op gereedschap. In 2023 hadden we Black Friday gereedschap deals van 13 november t/m 27 november (Cyber Monday). Wil je weten wanneer Black Friday bij Gereedschapcentrum is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onder in de footer. 


Wanneer is Black Friday 2024? 

Black Friday is altijd op de vierde vrijdag van november. Dat betekent dat Black Friday op 24 november 2023, 29 november 2024 en 28 november 2025 is.

Top deals van gereedschapsmerken

Tijdens Black Friday bij Fixami geven we nog meer korting op gereedschap van Milwaukee, Makita, Festool, Bosch en vele andere top merken. 

Korting op Milwaukee gereedschap

Tijdens Black Friday koop je Milwaukee gereedschap voor een nog scherpere prijs.

Voordelig Festool gereedschap kopen

Grijp tijdens Black Friday je kans om het premium gereedschap van Festool toe te voegen aan je collectie.

Black Friday met Makita gereedschap

Met korting op top merk Makita is Black Friday de uitgelezen kans om te besparen en tegelijkertijd jouw gereedschapskist te verrijken.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is