usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rems Mini-Press 22 V ACC 22V Li-Ion accu perstang set (1x 1,5Ah accu) in koffer + 3 bekken naar keuze!

Rems Mini-Press 22 V ACC 22V Li-Ion accu perstang set (1x 1,5Ah accu) in koffer + 3 bekken naar keuze!-image
1.825,39

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Bij aankoop van een REMS Mini-Press 22 V ACC ontvangt u gratis 3 perstangen naar keuze tot 35 mm uit de M- en V-serie. Graag uw keuze in de opmerkingen plaatsen bij het bestellen.

   Rems 578X05 R220 Accu perstang: Jouw Nieuwe Maatje in de Werkplaats
   Je staat op het punt om de wereld van accu perstangen opnieuw te definiëren met jouw nieuwe aanwinst: de Rems Mini-Press 22 V ACC 22V Li-Ion accu perstang set. Dit krachtpakket, voorzien van een 1,5 Ampère uur Li-ion batterij, belooft niet alleen lange werktijden zonder de noodzaak voor constant opladen, maar ook ongeëvenaarde prestaties in een compact design. Bij deze deal krijg je de keuze uit 3 perstangen tot 35 mm uit onze veelgeprezen M- en V-serie – en dat helemaal gratis. Stel je voor, de vrijheid om jouw perfecte set samen te stellen precies zoals jij dat wilt, gewoon door je voorkeur te noteren bij je bestelling! Met een voltage van 21.6 ben je verzekerd van een tool die elk klusje aankan, van het meest delicate tot het zwaarste perswerk.

   Veiligheid voorop met duurzame prestaties
   Veilig en duurzaam werken staat bij ons hoog in het vaandel, en dat is precies wat de Rems Mini-Press 22 V ACC biedt. Met zijn geavanceerde Li-ion technologie haal je niet alleen een stuk gereedschap in huis dat langer meegaat, maar ook een dat veilig is in gebruik. Het minimaliseren van uitvaltijd door betrouwbare prestaties betekent dat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je werk. Dit toestel is ontworpen om jouw trouwe partner te zijn bij elk project. Betrouwbaarheid is bij deze accu perstang geen loze belofte; door de ingebouwde veiligheidsfuncties en de robuuste bouw ben je verzekerd van een tool die net zo hard werkt als jij en die je niet in de steek laat.

   Scoor nu onmisbare voordelen met jouw bestelling
   Het kiezen voor de Rems Mini-Press 22 V ACC bij je volgende aankoop brengt je direct een stap dichter bij de realisatie van je projecten, met de belofte van snelle levering en toegang tot een groot assortiment als kers op de taart. Onze toewijding aan scherpe prijzen zorgt ervoor dat je altijd de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit of service. Stel je voor: je bestelt vandaag nog en dankzij onze razendsnelle levering kun je bijna onmiddellijk aan de slag met jouw nieuwe Rems Mini-Press 22 V ACC, ondersteund door onze vriendelijke service. De perfecte combinatie van efficiency, betrouwbaarheid en klanttevredenheid wacht op je.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Voltage

   21.6

   EAN

   4039976144667

   Artikelnummer

   173509

   1x Accu 21,6V 1,5Ah Li-ion
   1x Snellaadapparaat
   1x Stalen koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.