usp1
usp2
usp3

NL

FR

Carat A-1811 Diamantboormachine met waterkoeling in koffer - 1800W

Carat A-1811 Diamantboormachine met waterkoeling in koffer - 1800W
996,49

Verwachte leverdatum

30-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Carat A-1811 Diamantboormachine - Krachtig en nauwkeurig boren
      Ontmoet jouw nieuwe partner in precisie: de Carat A-1811 Diamantboormachine met waterkoeling, direct klaar om elk project op krachtige en nauwkeurige wijze aan te pakken. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1800 Watt, sta je op het punt om elke boorklus te domineren, of het nu in beton of steen is. Deze machine blinkt uit met een boorcapaciteit van maar liefst 120 mm in beton en 70 mm in steen, waardoor geen klus te groot of te hard is. De Carat A-1811 is speciaal ontworpen om jou optimaal te ondersteunen met twee mechanische versnellingen en variabele snelheidsstanden, waardoor je volledige controle behoudt van 1000 tot 2600 omwentelingen per minuut. Stel je eens voor hoe je met de precisie van de Flow-Control perfecte doseringen van de waterkoeling toepast, terwijl je veilig en betrouwbaar aan het werk blijft dankzij de PRCD veiligheidsschakelaar. Verpakt in een robuuste aluminium koffer is de Carat A-1811 gereed voor elke uitdaging die je aangaat.

      Zekerheid en duurzaamheid in elke boorklus
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het gebruik van elke gereedschap, en de Carat A-1811 Diamantboormachine stelt jou hierin niet teleur. Uitgerust met de innoverende Flow-Control technologie, biedt deze boormachine niet alleen een perfecte dosering van de waterkoeling maar zorgt er ook voor dat jouw boortaken veilig en met minimale slijtage uitgevoerd kunnen worden. De meegeleverde PRCD veiligheidsschakelaar biedt extra bescherming tegen elektrische schokken, wat deze machine een betrouwbare keuze maakt voor zowel de professionele als de doe-het-zelver. De robuustheid van de meegeleverde aluminium koffer maakt het geheel compleet: jouw Carat A-1811 is altijd beschermd en klaar voor transport naar je volgende klus.

      Bestel met vertrouwen en gemak
      Klaar om jouw gereedschapsarsenaal uit te breiden met de Carat A-1811 Diamantboormachine? Wanneer je deze topkeuze bestelt, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig product, maar ook van de vele voordelen van het bestellen bij onze webshop. Met snelle levering en vriendelijke service is het nooit makkelijker geweest om direct aan de slag te gaan met jouw nieuwe projecten. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Laat vertragingen tot het verleden behoren. Maak vandaag nog de slimme keuze voor de Carat A-1811 en ervaar het gemak en de efficiëntie van online shoppen bij ons.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Geschikt voor materiaal

      Beton

      Toerental onbelast

      2600 rpm

      Toerental onbelast, bereik

      1000-2600

      Snelheidsstanden

      2

      Boorcapaciteit beton

      120 mm

      Boorcapaciteit steen

      70 mm

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8714452109823

      Artikelnummer

      113142

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.