NL

FR

Prijs

    Laat nog 2 zien

Markeerstift

Wanneer je aan precisiewerk denkt, denk je waarschijnlijk niet meteen aan een markeerstift. Toch is deze onopvallende tool onmisbaar in de toolkit van veel professionals. Of je nu belangrijke informatie wilt markeren in documenten, lijnen wilt trekken op materialen zoals hout of metaal, of gewoon iets wilt accentueren, een markeerstift biedt de oplossing.

De veelzijdigheid van de markeerstift

Markeerstiften komen in verschillende vormen en maten, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn ontworpen om op te vallen. De inkt van een markeerstift is vaak felgekleurd, zodat wat je markeert direct in het oog springt. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende puntdiktes, van ultrafijn tot breed, waardoor ze voor diverse toepassingen bruikbaar zijn. Een leuk feitje: wist je dat de fluorescerende kleuren van markeerstiften oorspronkelijk zijn ontworpen om de zichtbaarheid te maximaliseren, zelfs in laag licht?

Markeerstift: meer dan alleen papier

Hoewel velen van ons de markeerstift associëren met het markeren van tekst in boeken of documenten, gaat het gebruik ervan veel verder. In de bouw en industrie worden markeerstiften vaak gebruikt om metingen of snijlijnen aan te geven. Het is essentieel om de juiste markeerstift voor je materiaal te kiezen. Voor poreuze oppervlakken zoals hout of karton heb je bijvoorbeeld een stift nodig met een meer doordringende inkt, terwijl je voor gladde oppervlakken zoals glas of metaal een stift nodig hebt die niet veegt of afgeeft.

Waarom je markeerstiften bij Fixami moet kopen

Als professional wil je gereedschap dat werkt en lang meegaat. Bij Fixami begrijpen we dit volledig. Daarom hebben we een groot online assortiment van markeerstiften van topkwaliteit, geschikt voor elke taak. En omdat je geen tijd te verliezen hebt, garanderen we een snelle levering, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. Dus of je nu een markeerstift nodig hebt voor papier, hout, metaal of een ander materiaal, bij Fixami vind je wat je zoekt. Waar wacht je nog op?

58 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is